Agriturismo met hond in Toscane 

U neemt de hond natuurlijk graag mee op vakantie. Maar helaas is dat niet overal mogelijk. Bent u op zoek naar een agriturismo in Toscane waar honden  welkom zijn? Hieronder vindt u een selectie van hondvriendelijke agriturismo's. Bij ongeveer twee op de drie agriturismo's is de hond welkom. Er is dus volop keuze. Iedere agriturismo heb ik – Margot – persoonlijk bezocht en geselecteerd op onder andere uitstraling, sfeer en kwaliteit. U bent hier van harte welkom met uw hond.

 

Vakantie met uw hond

Helaas!

Helaas hebben we geen agriturismo beschikbaar die voldoet aan uw criteria.

Wellicht heeft u meer geluk als u uw zoekcriteria wijzigt, bijvoorbeeld:

  • Probeer een andere regio
  • Kies andere reisdata
  • Selecteer een periode van zaterdag tot zaterdag
  • Verwijder sommige faciliteiten

Een agriturismo is een omgebouwde boerderij met comfortabele kamers of appartementen. Heerlijk op het Italiaanse platteland en weg van de drukte. Hier heeft uw hond veel ruimte om te bewegen. U kunt erop rekenen dat alles goed geregels is voor uw viervoeter omdat deze agriturismo's op honden ingesteld zijn. Uw hond kan hier heerlijk wandelen. Er is altijd wel een mooie wandelroute te vinden. We hebben zelfs een aantal agriturismo’s waar eigenaren van honden voorrang krijgen, bijvoorbeeld bij agriturismo 140. De eigenaresse van deze agriturismo aan het Gardameer is dol op honden. Bij de agriturismo ligt een mooi stuk bos waar de hond vrij mag rondlopen.

 

Regels en aandachtspunten

Uw hond moet natuurlijk altijd aangelijnd zijn bij de agriturismo. Soms wordt er een klein bedrag berekend voor de hond, per verblijf of per dag. Mogelijk zijn er nog andere aandachtspunten en regels. Vraag dit bij het inchecken aan de eigenaar van de agriturismo. Dit om eventuele misverstanden te voorkomen. Het najaar en het voorjaar zijn ideaal voor een vakantie met de hond. De temperatuur is dan heel aangenaam. Ook hebben wij agriturismo's in Sicilie,  aan de meren of in Le Marche waar uw hond welkom is.

 

Boek een agriturismo met uw hond in Toscane 

Hierboven zijn een aantal van onze agriturismo's in Toscane waar uw hond van harte welkom is. Heeft u vragen of wilt u graag gratis advies? Mail mij dan gerust. Ik ken al onze agriturismo’s en de eigenaren. Zelf woon ik hier al twintig jaar en ken de taal en de cultuur dus goed. Daarbij weet ik inmiddels wat onze gasten leuk en belangrijk vinden.

 

Wilt u nog even verder kijken? Bekijk hier al mijn agriturismo’s in Toscane.

Ontdek mijn agriturismo's in Toscane

 Persoonlijk geselecteerd door Margot

 Luxe, comfort en gastvrijheid 

♥ Een heerlijke plek voor een vakantie met uw hond 

 

Margot Vragen? >>