Wijnboerderij in Toscane

Er zijn vele wijnboerderijen in Toscane. Voor wijnliefhebbers zijn deze geweldig om te bezoeken. Een aantal boerderijen zijn omgebouwd tot een mooi vakantieverblijf waar u een onvergetelijke vakantie kunt vieren. Hieronder vindt u een selectie van agriturismo’s waar wijn wordt verbouwd. Ik heb iedere agriturismo persoonlijk bezocht en geselecteerd op gastvrijheid, sfeer, kwaliteit en uitstraling. 

 

Een agriturismo, wat houdt dat in?

Helaas!

Helaas hebben we geen agriturismo beschikbaar die voldoet aan uw criteria.

Wellicht heeft u meer geluk als u uw zoekcriteria wijzigt, bijvoorbeeld:

  • Probeer een andere regio
  • Kies andere reisdata
  • Selecteer een periode van zaterdag tot zaterdag
  • Verwijder sommige faciliteiten

Een agriturismo is een gerestaureerde boerderij waar ook kamers of appartementen aan gasten worden verhuurd. Veel agriturismo’s in Italië produceren wijn of olijfolie. Een aantal agriturismo’s produceren ook honing, jam of kaas. Ik heb de mooiste wijnboerderijen in Toscane voor u geselecteerd. Ideaal voor een onvergetelijke vakantie waar u kunt genieten van alles wat de natuur te bieden heeft.

 

Heerlijke wijnproeverijen 

Bent u een wijnliefhebber? Dan is een wijnboerderij een perfect vakantieverblijf. Deze agriturismo's liggen te midden van prachtige wijngaarden. Hier kunt u de wijnen proeven die de agriturismo met passie maakt. De trotse eigenaar kan u alles vertellen over het productieproces, de bodem, de druiven en natuurlijk over de wijnstreek van de agriturismo. Een wijnproeverij met bijpassende hapjes voor een bijzondere ervaring. Lekker, gezellig en leerzaam. Ook in de regio's PiemonteLe Marche en Sicilie hebben wij mooie wijnboerderijen.

 

Boek een vakantie op een mooie wijnboerderij in Toscane

Hierboven zijn een aantal van onze wijnboerderijen in Toscane. Voor een heerlijke vakantie in een luxe accommodatie. Wilt u graag gratis advies of heeft u vragen? Mail mij dan gerust. Ik ken alle agriturismo’s en de eigenaren. Ik help u graag een geschikte keuze te maken! 

Wilt u nog even verder kijken? Bekijk dan hier al mijn agriturismo’s in Toscane.

Ontdek mijn agriturismo's in Toscane

 Persoonlijk geselecteerd door Margot

 Luxe, comfort en gastvrijheid 

 Een heerlijke plek voor wijnproevers

 

Margot Vragen? >>