Agriturismo Calabrie

Kaartweergave
Helaas!

Helaas hebben we geen agriturismo beschikbaar die voldoet aan uw criteria.

Wellicht heeft u meer geluk als u uw zoekcriteria wijzigt, bijvoorbeeld:

  • Kies andere reisdata
  • Selecteer een periode van zaterdag tot zaterdag
  • Verwijder sommige faciliteiten

Nog steeds geen geluk?
Probeer een andere regio in Italië


Deco

 In Zuid-Italie, onder in de voet van de Italiaanse laars, ligt de regio Calabrië, tegenover het eiland Sicilië. Het landschap van Calabrië is erg afwisselend met in het binnenland ruige bergen en aan de kust prachtige rustige zandstranden en gezellige plaatsjes. Hier kom terecht in het echte Zuid-Italiaanse leven met restaurantjes waar de heerlijke typische Calabrese keuken wordt geserveerd.

De prachtige zee ligt rondom deze regio en het water is zo helder dat ook de vergelijking met de Malediven wel wordt gemaakt. In de groene heuvels van Calabrië produceren diverse agriturismo’s wijn en olijfolie.
Als u zich niet wilt begeven in het massatoerisme dan is Calabrië met haar vele mooie zandstranden een ideale vakantiebestemming.

 

Gastvrije en vriendelijke agriturismo in Calabrië

Bij een bezoek aan een agriturismo in Calabrië zult u de alom bekende Zuid Italiaanse gastvrijheid aantreffen en kunnen genieten van de heerlijke Calabrese keuken met haar typische zoete rode ui, lekkere wijnen en olijfolie en lokale kazen. In Calabrië houdt met van pikante gerechten met veel “peperoncini”.
De kust is gelegen op een half uurtje rijden van de agriturismo en ook het natuurpark “La Sila”. Prachtig voor lange wandelingen.
Vanuit een agriturismo in Calabrië is zowel een strandvakantie met diverse gezellge badplaatsen als een natuur- en /of cultuur vakantie goed mogelijk.

 

Uw agriturismo in Calabrië reserveren

Op mijn site myitalyselection.com treft u verschillende, persoonlijk geselecteerde agriturismo’s in de regio Calabrië aan. Mocht u advies willen hebben bij het maken van uw keuze laat u me dat dan gerust weten per e-mail. U kunt uw verblijf direct reserveren via mijn site en daarbij hanteer ik de officiele prijzen van de agriturismo’s. Mocht u in de regio Calabrië niet vinden wat u zoekt kijkt u dan eens naar de andere regio’s in Zuid Italië, waaronder Puglia en het eiland Sicilië.

 

Door Margot DeKruif

Deco
Margot Vragen? >>