Paardrijden op vakantie Italië? Boek een agriturismo met manege

 

My Italy heeft vele mogelijkheden voor een geweldige paardrijvakantie. Houdt u van zowel een ontspannende als een sportieve vakantie? Boek dan een agriturismo met paarden of een agriturismo met een manege. Ik - Margot - heb mooie, familievriendelijke accommodaties voor u geselecteerd. 

 

Helaas!

Helaas hebben we geen agriturismo beschikbaar die voldoet aan uw criteria.

Wellicht heeft u meer geluk als u uw zoekcriteria wijzigt, bijvoorbeeld:

  • Probeer een andere regio
  • Kies andere reisdata
  • Selecteer een periode van zaterdag tot zaterdag
  • Verwijder sommige faciliteiten

Een agriturismo, wat houdt dat in?

Een agriturismo is een gerestaureerde boerderij die kamers of appartementen aan toeristen verhuurt. Soms is het een luxe villa of een elegant landhuis. Veel Italiaanse agriturismo’s produceren hun eigen olijfolie of wijn. Zij bieden u alles voor een onvergetelijke vakantie. Bijna alle agriturismo’s hebben een mooi zwembad, soms zelfs met een apart peuterbad. Een aantal agriturismo’s hebben een restaurant. Hier kunt u de lokale gerechten proeven, met ingrediënten van eigen boerderij. Een vakantie bij een agriturismo betekent dat u in een rustige, natuurrijke omgeving verblijft met adembenemend uitzicht op heuvels of bergen, olijfbomen en wijngaarden. Een ideale lokatie voor liefhebbers van paardrijden in Italië.

 

Een heerlijke vakantie met paarden in Italië

Een agriturismo is een ideaal vakantieverblijf voor wie van paardrijden houdt! We hebben agriturismo’s met eigen paarden en agriturismo’s met een manege. Meestal is het hier ook mogelijk om paardrijlessen te krijgen. Kleine kinderen mogen een rondje op de pony rijden of helpen met paarden borstelen. Er zijn een aantal agriturismo’s die zelf geen paarden hebben, maar samenwerken met een manege in de omgeving. Bij de receptie helpen ze u graag een reservering te maken. Voor de ervaren rijders zijn er leuke excursies. Onder begeleiding van een gids rijdt u door bossen, over heuvels, langs zonnebloemvelden, wijn- en olijfgaarden. Een paardrijvakantie is een avontuurlijke en onvergetelijke manier om het Italiaanse landschap te ontdekken.

 

Persoonlijk door Margot geselecteerd

Elke agriturismo heb ik persoonlijk voor u bezocht en geselecteerd. Ik heb daarbij vooral gelet op kwaliteit, gastvrijheid en comfort. Ik woon al jaren in Italië en ken de taal en de cultuur dus goed. Inmiddels weet ik wat onze gasten belangrijk en leuk vinden. U kunt dus gerust op mijn advies vertrouwen.

 

Boek een agriturismo met paarden

Hierboven kunt u een aantal agriturismo’s vinden die ik persoonlijk heb bezocht en geselecteerd. Het zijn agriturismo’s met paarden of met eigen manage. We hebben mooie agriturismo’s in verschillende regio’s, zoals Le Marche, Toscane en het Gardameer. Heeft u specifieke wensen of vragen? Stuur mij gerust een e-mail. Ik zal u graag helpen om een ideale agriturismo voor uw paardenvakantie te vinden.

 

Paardrijden op vakantie in Italië? Reserveer snel een agriturismo!

Kies u favoriete agriturismo en boek online

 Persoonlijk geselecteerd door Margot

 Luxe, comfort en gastvrijheid 

 Een geweldige plek voor het hele gezin

Margot Vragen? >>