Agriturismo met restaurant in Toscane 

Houdt u er van om lokale gerechten te proeven tijdens uw vakantie? Kies dan een agriturismo met restaurant in Toscane. Hier kunt u genieten van zelfgemaakte Toscaanse specialiteiten met verse ingrediënten. Meestal zijn deze van eigen boerderij. Hieronder is een selectie van agriturismo’s met restaurant in Toscane. Iedere accommodatie heb ik persoonlijk bezocht en geselecteerd op Italiaanse gastvrijheid, sfeer en kwaliteit. Ik – Margot – woon al jaren in Toscane en ken de agriturismo's en hun eigenaren goed.

 

Een agriturismo, wat houdt dat in?

Helaas!

Helaas hebben we geen agriturismo beschikbaar die voldoet aan uw criteria.

Wellicht heeft u meer geluk als u uw zoekcriteria wijzigt, bijvoorbeeld:

  • Probeer een andere regio
  • Kies andere reisdata
  • Selecteer een periode van zaterdag tot zaterdag
  • Verwijder sommige faciliteiten

Een agriturismo is een gerestaureerd boerenbedrijf dat kamers of appartementen verhuurt. De boerderij produceert meestal olijfolie of wijn. Een aantal agriturismo’s verbouwen ook fruit en groenten. Sommigen maken zelfs honing, jam of kaas. Heerlijk om op het Italiaanse platteland te verblijven.

 

Specialiteiten met eigen ingrediënten 

Veel agriturismo's hebben een goed restaurant. Voor de gerechten worden verse ingrediënten van eigen grond gebruikt. Met heerlijke wijn van eigen productie. De Italiaanse keuken op zijn best! Ook de locals komen er graag eten.

 

Een restaurant op loopafstand

Een restaurant bij de agriturismo is echt een aanrader. Overdag kunt u heerlijk relaxen bij het zwembad en ’s avonds lopend naar het restaurant. En na een dagje uit hoeft u niet op zoek naar een restaurant . U kunt na een heerlijk diner gewoon lopend weer naar uw accommodatie.
Ik heb ook prachtige agriturismo's met restaurant in PiemonteSicilie en aan de meren.

Niet al mijn agriturismo ’s hebben een restaurant. Dat betekent echter niet dat u er niet kunt eten. Vaak worden er wekelijks gezamenlijke diners georganiseerd. U kunt dan aan lange tafels genieten van lekker eten met elkaar. Voor onvergetelijke vakantie momenten. 

 

Boek een agriturismo met restaurant in Toscane 

Hierboven zijn een aantal van onze agriturismo’s met restaurant in Toscane. Een ideale combinatie van vakantie en culinair genieten. Heeft u vragen of wilt u gratis advies? Mail mij dan gerust. Ik ken alle agriturismo’s en hun eigenaren persoonlijk en help u graag om een keuze te maken.

 

Wilt u nog even verder kijken? Bekijk dan hier mijn agriturismo’s in Toscane.

Ontdek mijn agriturismo's in Toscane

 Persoonlijk geselecteerd door Margot

 Luxe, comfort en gastvrijheid 

 Genieten van lokale gerechten en goede wijn

Margot Vragen? >>