Kindvriendelijke agriturismo in Toscane

Droomt u van een onvergetelijke vakantie voor het hele gezin? Boek dan één van onze kindvriendelijke agriturismo's in Toscane. Hieronder is een selectie van de mooiste kindvriendelijke agriturismo’s. Ik – Margot – heb alle accommodaties persoonlijk bezocht en geselecteerd. Ik heb daarbij met name gelet op kwaliteit, gastvrijheid, sfeer en comfort. Zelf woon ik al jaren in Toscane en ken de agriturismo’s en hun eigenaren dan ook goed. Benvenuti!

 

Ontdek het authentieke Italiaanse leven

Helaas!

Helaas hebben we geen agriturismo beschikbaar die voldoet aan uw criteria.

Wellicht heeft u meer geluk als u uw zoekcriteria wijzigt, bijvoorbeeld:

  • Probeer een andere regio
  • Kies andere reisdata
  • Selecteer een periode van zaterdag tot zaterdag
  • Verwijder sommige faciliteiten

Een agriturismo is een ideaal verblijf voor een heerlijke vakantie. U verblijft bij een verbouwde boerderij op het Italiaanse platteland. Omringd door olijfbomen, wijngaarden en prachtige natuur. Vaak worden bij de agriturismo's heerlijke Toscaanse gerechten bereid. Om het echte Italiaanse leven te ervaren. Voor de kinderen zijn er leuke faciliteiten.

 

Veel vermaak voor de kinderen

My Italy heeft een ruim aanbod kindvriendelijke agriturismo’s in Toscane. Ik heb ook verschillende andere agriturismo’s in Italie voor u beschikbaar, bijvoorbeeld in Le Marche of aan het Comomeer. Bij deze agriturismo’s vermaken uw kinderen zichzelf prima, omdat er voldoende ruimte om te spelen is. Zo heeft elke agriturismo een mooi zwembad en soms ook een peuterbadje, sportveldjes en een speeltuin. Een aantal agriturismo’s in Toscane bevinden zich vlakbij de zee; heerlijk voor strandliefhebbers!

 

Boek snel een kindvriendelijke agriturismo in Toscane

Hierboven hebben we een aantal kindvriendelijke agriturismo’s in Toscane geselecteerd. Uw gezin zal het hier geweldig vinden. Wilt u graag gratis advies of heeft u vragen? Mail mij dan gerust. Ik ken alle agriturismo’s en hun eigenaren en help u graag een geschikte keuze te maken.

 

Wilt u nog even verder kijken? Bekijk hier al mijn agriturismo’s in Toscane.

Ontdek mijn agriturismo's in Toscane


 Persoonlijk geselecteerd door Margot

 Leuk, levendig en gezellig 

 Een heerlijke plek voor u en uw kinderen

 

Margot Vragen? >>