Agriturismo met trampoline

Gaat u op vakantie naar Italië met het hele gezin? En zoekt u kwaliteit, comfort en plezier voor alle leeftijden? Ik - Margot - heb een aantal agriturismo's met mooie trampoline voor u geselecteerd. Ideaal voor de kinderen!

 

Veel springplezier

Helaas!

Helaas hebben we geen agriturismo beschikbaar die voldoet aan uw criteria.

Wellicht heeft u meer geluk als u uw zoekcriteria wijzigt, bijvoorbeeld:

  • Probeer een andere regio
  • Kies andere reisdata
  • Selecteer een periode van zaterdag tot zaterdag
  • Verwijder sommige faciliteiten

In Nederland zijn trampolines inmiddels heel populair. In Italië zijn ze echter nog niet zo heel bekend. My Italy heeft toch een aantal agriturismo’s met trampoline voor u gevonden. Want wat is er leuker voor kinderen dan heerlijk buiten spelen in de vakantie. De agriturismo’s hebben natuurlijk ook een zwembad, maar een mooie trampoline maakt de pret compleet. Uw kind kan samen met vakantievriendjes de leukste sprongen maken. Op een trampoline kunnen ze zich uren vermaken. Ook fijn voor de ouders want u heeft geen kind aan ze!

 

Een agriturismo, wat houdt dat in?

Een agriturismo is een gerestaureerde boerderij die kamers of appartementen aan toeristen verhuurt. Soms is het een luxe villa of een elegant landhuis. Veel Italiaanse agriturismo’s produceren hun eigen olijfolie of wijn. Zij bieden u alles voor een onvergetelijke vakantie. Bijna alle agriturismo’s hebben een mooi zwembad, soms zelfs met een apart peuterbad. Een aantal agriturismo’s hebben een restaurant. Hier kunt u de lokale gerechten proeven, met ingrediënten van eigen boerderij. Bij een kindvriendelijke agriturismo wordt er rekening gehouden met uw kinderen en zijn voorzien van een voetbalveldje, een speeltuin en soms zelfs boerderijdieren. Ook zijn er agriturismo’s met een mooie trampoline.

 

Boek een agriturismo met kindvriendelijke trampoline

Neem gerust een kijkje naar onze selectie agriturismo’s met kindvriendelijke trampoline. Ik heb alle accommodaties persoonlijk bezocht. Heeft u wensen, vragen of wilt u gratis advies? Stuur mij dan gerust een e-mail. Ik zal u graag helpen een ideale agriturismo te vinden. Ik woon inmiddels al jaren in Italië en ken de taal, de cultuur en de eigenaren goed. 

Wilt u graag nog verder kijken? We hebben ook mooie agriturismo’s voor een vakantie in Italië met uw peuter!

 

Agriturismo met kindvriendelijke trampoline? Boek vandaag nog!

Kies uw favoriete agriturismo en boek online

♥ Persoonlijk geselecteerd door Margot

♥ Luxe, comfort en gastvrijheid 

♥ Een heerlijke lokatie voor het hele gezin

Margot Vragen? >>