Agriturismo Ligurie

Kaartweergave
Helaas!

Helaas hebben we geen agriturismo beschikbaar die voldoet aan uw criteria.

Wellicht heeft u meer geluk als u uw zoekcriteria wijzigt, bijvoorbeeld:

  • Kies andere reisdata
  • Selecteer een periode van zaterdag tot zaterdag
  • Verwijder sommige faciliteiten

Nog steeds geen geluk?
Probeer een andere regio in Italië


Deco

 

De regio Ligurië is gelegen aan de kust in Noord Italië en strekt zich uit tussen de stad La Spezia tot aan de Franse grens. Voor wie op zoek is naar cultuur, zee en strand is een verblijf in een agriturismo in Ligurië een ideale vakantiebestemming. Het kustgedeelte vanaf de stad Genua richting Toscane heeft een prachtige rotskust met mooie kiezelstranden en mooie plaatsjes, waaronder de “Cinque Terre”. Het gedeelte van Genua richting de Franse grens wordt wel de Bloemenriviera genoemd en heeft prachtige zandstranden en karakteristieke dorpjes, waar je kunt genieten van het Italiaanse leven.

 

Gastvrije agriturismo in Ligurië


De agriturismo die ik in Ligurië voor u heb geselecteerd ligt op slechts 800 meter van het strand. De agriturismo heeft diverse mountainbikes waar u gebruik van kunt maken om het stand gemakkelijk te bereiken. De mooie badplaats Pietra Ligure is iets verder gelegen. Hier vindt u mooie zandstranden en gezellige restaurantjes en barretjes. Deze agriturismo is zeer geschikt voor stelletjes die op zoek zijn naar een strandvakantie, maar ook willen genieten van de Italiaanse cultuur.

 

Reserveer uw agriturismo in Ligurië

Op mijn site myitalyselection.com kunt u de verschillende agriturismo’s bekijken die ik persoonlijk voor u heb geselecteerd. Ik heb ze allemaal zelf bezocht, mocht u dan ook vragen hebben stuurt u me dan gerust een e-mail. Ik voorzie u graag van advies. De agriturismo’s kunnen direct via mijn site gereserveerd worden. Ik hanteer de officiële prijzen van de agriturismo’s. Mocht u in de regio Ligurië niet de agriturismo vinden die u zoekt kijkt u dan eens naar de andere mogelijkheden dichtbij het strand in één van de andere regio’s waaronder Toscane en De Marche.

 

Door Margot DeKruif

Deco
Margot Vragen? >>