Vakantie in een agriturismo vlakbij de zee!

 

Bent u geinteresseerd in de luxe en gezelligheid van een agriturismo maar houdt u ook van zee en strand? Dan heeft My Italy een aantal mooie mogelijkheden voor u. Ik – Margot – heb vele prachtige, originele agriturismo’s nabij zee bezocht en hiervan een selectie gemaakt. Aangezien iedere agriturismo voor mij aan hoge kwaliteit moet voldoen, kunt u op mijn suggesties vertrouwen.


Omschrijving van een agriturismo

Helaas!

Helaas hebben we geen agriturismo beschikbaar die voldoet aan uw criteria.

Wellicht heeft u meer geluk als u uw zoekcriteria wijzigt, bijvoorbeeld:

  • Probeer een andere regio
  • Kies andere reisdata
  • Selecteer een periode van zaterdag tot zaterdag
  • Verwijder sommige faciliteiten

Een agriturismo is een landhuis of boerderij met appartementen of kamers. Vele agriturismo’s zijn nog actieve boerderijen waar olijfolie of wijn geproduceert wordt. Op en top een Italiaanse vakantie! De agriturismo’s zijn omringd door bergen of heuvels, olijfbomen en wijngaarden. Een prachtige, rustige omgeving. Deze boerderijen en landhuizen zijn gerenoveerd en omgebouwd tot een luxe villa of een comfortabele bed & breakfast. Ideaal om te relaxen en van de natuur te genieten. Soms moet u over een onverharde weg om bij de agriturismo te komen maar de prachtige omgeving en het uitzicht is het zeker waard.

 

Persoonlijk uitgezocht door Margot

Ik heb alle agriturismo’s zelf bezocht en daarbij met name gelet op luxe, comfort, typische Italiaanse gastvrijheid en sfeer. De eigenaren ken ik dan ook persoonlijk. Aangezien ik al jaren in Italië woon, beheers ik de taal goed en ben ik bekend met de cultuur. My Italy kan u daarom advies geven en helpen met uw zoektocht naar een geschikte agriturismo.

 

Van de meren in Noord-Italië naar Toscane tot aan Sicilië

Italië heeft veel te bieden als vakantieland. Er zijn heuvels, bergen, meren en stranden. De kustlijn in Italië is vele km lang en er zijn prachtige stranden en een azuurblauwe zee. Wilt u vakantie vieren in een agriturismo vlakbij zee? Kies dan de regio die uw voorkeur heeft en vind de ideale agriturismo.

Maak een keuze tussen mijn agriturismo’s in Sicilie of in Toscane. Wilt u graag naar Venetië? Dan hebben we een leuke agriturismo in Veneto. Of liever naar een agriturismo in Le Marche? Er is keuze genoeg! Mocht u vragen hebben of advies willen? Mail mij dan gerust, ik geef u graag advies.

 

Een mooie, italiaanse agriturismo nabij zee? Reserveer vandaag nog!

Kies uw favoriete agriturismo en boek online

 Persoonlijk geselecteerd door Margot

 Luxe, comfort en gastvrijheid 

 Vlakbij de mooiste stranden van Italië

Margot Vragen? >>