Accommodatie met speeltuintje 

Een agriturismo is een heerlijk vakantieverblijf voor u en uw kinderen. Midden in de prachtige natuur en het echte Italiaanse plattelandsleven. Heeft u kleine  kinderen? Dan is een agriturismo met een speeltuintje ideaal. Ik – Margot - heb een selectie van familievriendelijke agriturismo’s voor u gemaakt. 

 

Een agriturismo, wat houdt dat in?

Helaas!

Helaas hebben we geen agriturismo beschikbaar die voldoet aan uw criteria.

Wellicht heeft u meer geluk als u uw zoekcriteria wijzigt, bijvoorbeeld:

  • Probeer een andere regio
  • Kies andere reisdata
  • Selecteer een periode van zaterdag tot zaterdag
  • Verwijder sommige faciliteiten

Een agriturismo is een gerestaureerde boerderij met luxe appartementen. Dit kan ook een comfortabele glamping, een mooi landhuis of een elegante villa zijn. Veel agriturismo’s maken olijfolie of wijn en sommigen verbouwen ook groenten en graan. Rondom de agriturismo is veel ruimte voor kinderen om te spelen. De meest kindvriendelijke hebben ook een speeltuin.

 

Leuke speelmogelijkheden voor kinderen

Wat is er leuker voor kinderen dan buiten spelen? In Italie kan dat volop door het mooie weer. Een agriturismo met speeltuin is dan ook een must! Hier kunnen ze heerlijk met andere kinderen spelen en nieuwe vriendjes maken. Een speeltuintje heeft meestal een glijbaan, schommels, voetbalveldje, speelhuisje, wip en soms een trampoline. 

 

Geselecteerd door Margot

Elke accommodatie heb ik persoonlijk voor u bezocht en geselecteerd. Daarbij heb ik vooral gelet op gastvrijheid, luxe, comfort en kindvriendelijke faciliteiten. Ik woon al jaren in Italie en ken de taal, de cultuur en de agriturismo’s dus goed. My Italy is dan ook de nummer 1 in agriturismo in Italie. 

 

Op het platteland, aan de kust of bij bekende steden

Wilt u graag een agriturismo voor een vakantie met het hele gezin? Kies dan een agriturismo aan de meren, een agriturismo in Toscane of een agriturismo op Sicilie. We hebben volop mogelijkheden voor een geweldige vakantie met kinderen. Neem gauw een kijkje op mijn website en heeft u vragen? Stuur mij dan gerust een e-mail. Want mijn gratis advies, bespaart u tijd!

 

Een accommodatie met speeltuintje? Reserveer vandaag nog!

Kies uw favoriete agriturismo en boek online

 Persoonlijk geselecteerd door Margot

 Comfort, kwaliteit en sfeer 

 Rust, ruimte en leuke faciliteiten

Margot Vragen? >>