Deco

Hoe werkt My Italy

U heeft een agriturismo op deze site gevonden en u wilt deze reserveren? Met behulp van de bemiddeling van My Italy is dat heel eenvoudig en kunt u dat gewoon in het Nederlands doen. Zonder extra kosten! Hieronder leest u hoe u in vier stappen de agriturismo van uw keuze kunt reserveren.

STAP 1 – U dient een reserveringsaanvraag in

Dit doet u middels het daarvoor bestemde reserveringsformulier dat u op de site bij iedere agriturismo aantreft. U vult dit formulier in en mailt deze naar My Italy.

De reserveringsaanvraag is nog geen definitieve reservering en is dus noch voor u noch voor de agriturismo en/of My Italy bindend.

STAP 2 – My Italy controleert beschikbaarheid

My Italy controleert de beschikbaarheid van de agriturismo in de door u gewenste periode. Met uitzondering van extreme gevallen of situaties, geeft My Italy u uiterlijk binnen 2 werkdagen via e-mail antwoord op uw reserveringsaanvraag.

STAP 3 – U ontvangt een reserveringsformulier

Indien de accommodatie in de agriturismo van uw keuze in de door u aangegeven periode beschikbaar is en u wenst deze te reserveren dan kunt u dat via e-mail of telefonisch aan My Italy kenbaar maken.

My Italy stuurt u dan via e-mail een reserveringsformulier. Op het reserveringsformulier staan de gegevens van uw reservering én de reserveringsvoorwaarden van de desbetreffende agriturismo vermeld. Dat wil zeggen, informatie over:

  1. De betaling: het totaal bedrag van uw reservering, hoe u de agriturismo dient te betalen en de eventuele aanbetaling die u aan de agriturismo dient te betalen;
  2. De annuleringsvoorwaarden en de annuleringskosten van de agriturismo die u wilt reserveren en
  3. Eventuele overige reserveringsvoorwaarden van de agriturismo die u wilt reserveren.

U dient op het formulier uw NAW-gevevens in te vullen en aan te vinken dat u akkoord gaat met de reserveringsvoorwaarden van de agriturismo. In sommige gevallen vraagt de agriturismo ook om uw credit card gegevens. Met het invullen en terugmailen van het reserveringsformulier geeft u aan kennis genomen te hebben van en akkoord te gaan met de reserveringsvoorwaarden van de agriturismo die u wilt reserveren. U dient het formulier binnen twee werkdagen na ontvangst aan My Italy terug te sturen, daarna vervalt uw reserveringsoptie.

Uw reservering is definitief en bindend op het moment dat My Italy het door u ingevulde reserveringsformulier op tijd van u heeft ontvangen.

STAP 4 – U krijgt een voucher

Wanneer u definitief gereserveerd heeft dan stuurt My Italy u via e-mail een bevestigingsvoucher met naam, adres en satelliet coordinaten van de agriturismo.


Belangrijk om te weten:

Betalen:

My Italy hanteert de reserveringsvoorwaarden en betalingsvoorwaarden van de individuele agriturismo's. U betaalt dus NIET aan My Italy, maar rechtstreeks aan de agriturismo. De meeste agriturismo's vragen vooraf een aanbetaling. In de meeste gevallen kan dat via een internationale bankoverschrijving, maar soms ook via credit card. Het resterende bedrag betaalt u in de meeste gevallen ter plekke aan de agriturismo, maar soms ook een maand voor aankomst (afhankelijk van de agriturismo die u reserveert). Indien u een agriturismo reserveert die geen aanbetaling vereist dan betaalt u het complete bedrag van de reservering ter plekke aan de agriturismo, bij het in- of uitchecken. Agriturismo's die geen aanbetaling vragen, willen meestal wel uw credit card gegevens ontvangen. Uw credit card gegevens dienen in dat geval als garantie voor de agriturismo en voor betaling van eventuele annuleringskosten indien u uw reservering niet of niet tijdig annuleert.

Hoe de betaling precies plaats dient te vinden staat vermeld op het reserveringsformulier dat u van My Italy ontvangt indien u aangeeft over te willen gaan tot reserveren. Uiteraard is het ook mogelijk om de reserveringsvoowaarden in een eerder stadium van My Italy te ontvangen.

My Italy rekent NOOIT boekingskosten en u betaalt de officiele prijs van de agriturismo!

Annuleren:

We gaan er niet van uit, maar het kan natuurlijk voorkomen dat u uw reservering onverhoopt dient te annuleren. Dit dient u schriftelijk te doen en kan alleen via My Italy indien u dit uiterlijk 3 werkdagen voor het vervallen van de annuleringstermijn van de agriturismo doet; om zodoende My Italy in staat te stellen tijdig te kunnen annuleren. U kunt ook direct bij de agriturismo annuleren, binnen de termijn en met inachtneming van de annuleringsvoorwaarden van de agriturismo. Indien u niet tijdig annuleert is de agriturismo bevoegd om de annuleringskosten zoals die op het reserveringsformulier vermeld staan bij u te innen.

Nota Bene:

Alle beschrijvingen van de agriturismo's op deze internetsite zijn met zorg en aandacht voor kwaliteit gemaakt. Eventuele fouten en/of vergissingen in de prijzen, reserverings- en annuleringsvoorwaarden alsmede in de beschrijvingen van de agriturismo binden My Italy en de agriturismo niet.

Alle op deze internet site aanwezige agriturismo's zijn door My Italy zorgvuldig geselecteerd en bezocht. De beschrijvingen van de agriturismo's zijn gebaseerd op deze bezoeken en op de informatie die de agriturismo's aan M Italy hebben verstrekt. Mocht u van mening zijn dat een beschrijving niet overeenkomt met de werkelijkheid, dan verzoek ik u vriendelijk dit schriftelijk aan mij kenbaar te maken.

Ciao, Margot Butterfly

Deco

Margot Vragen? >>