Agriturismo Umbrie

Kaartweergave
Helaas!

Helaas hebben we geen agriturismo beschikbaar die voldoet aan uw criteria.

Wellicht heeft u meer geluk als u uw zoekcriteria wijzigt, bijvoorbeeld:

  • Kies andere reisdata
  • Selecteer een periode van zaterdag tot zaterdag
  • Verwijder sommige faciliteiten

Nog steeds geen geluk?
Probeer een andere regio in Italië


Deco

 

  

Umbrië is het groene hart van Italië en mag ook wel omschreven worden als het onontdekte zusje van Toscane. De natuur in Umbrië is prachtig en er zijn veel authentieke plaatsjes. Dat deze regio minder toeristisch is als Toscane is eigenlijk helemaal niet erg. U kunt er daardoor namelijk des te meer genieten van de rust en de ruimte. Verblijft u in een agriturismo in Umbrië, dan geniet u gegarandeerd van de groene heuvels, schilderachtige stadjes en de lokale lekkernijen. 

 

Heerlijk relaxen in een agriturismo in Umbrië

Tijdens uw verblijf in een agriturismo in Umbrië is het heerlijk om dagtochten te maken en de omgeving te ontdekken. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan stadjes als Perugia, Orvieto en Assisi. Ook het lago di Trassimeno is zeker de moeite waard. Bent u niet op pad, dan geniet u in de agriturismo in Umbrië van een zwembad en een comfortabel appartement met vaak airconditioning en wifi (faciliteiten verschillen per agriturismo). Vanaf de agriturismo geniet u van prachtige uitzichten over de bosrijke, heuvelachtige omgeving.

 

Agriturismo in Umbrië boeken

Ik heb alle agriturismo’s zelf bezocht en alleen de beste accommodaties zijn opgenomen in mijn selectie. Ontdek zelf de beste agriturismo’s in Umbrië en plaats online uw reserveringsaanvraag. Wilt u graag mijn advies over de geselecteerde accommodaties, dan hoor ik dat graag van u. Ik help u graag een geschikte agriturismo in Umbrië voor uw vakantie kiezen. Ik voorzie u met alle plezier van advies, gebaseerd op mijn eigen ervaringen in deze prachtige Italiaanse regio.

 

 

 

Deco
Margot Vragen? >>