Een bed & breakfast in Toscane 

Zoekt u een mooie b&b in Toscane? Houdt u van rust en ruimte? Ga dan voor b&b-agriturismo in Toscane. Een karakteristieke Toscaanse boerderij die mooi verbouwd is tot een luxe bed & breakfast. Prachtig gelegen in de Toscaanse heuvels. Bij My Italy heeft u keus genoeg. Ik, Margot, heb alle agriturismo's op persoonlijk voor u bezocht en geselecteerd.

 

Een agriturismo, wat houdt dat in?

Helaas!

Helaas hebben we geen agriturismo beschikbaar die voldoet aan uw criteria.

Wellicht heeft u meer geluk als u uw zoekcriteria wijzigt, bijvoorbeeld:

  • Probeer een andere regio
  • Kies andere reisdata
  • Selecteer een periode van zaterdag tot zaterdag
  • Verwijder sommige faciliteiten

Een agriturismo is een landelijk gelegen boerderij die onder andere olijfolie of wijn produceert. Een aantal agriturismo's maken ook zelf honing, jam of kaas. De gerestaureerde boerderij heeft mooie, comfortabele vakantieverblijven; een prachtig appartement, een elegant herenhuis, een statige villa of een luxe b&b (bed & breakfast). Hier kunt u genieten van  Italiaanse gastvrijheid, relaxte sfeer en het comfort van een luxe agriturismo. Omringd door het prachtige Toscaanse platteland.  

 

Ontdek het mooie Toscane 

Toscane is een prachtige regio om te ontdekken. De meeste bed & breakfasts hebben interessante stadjes en dorpjes in de buurt om bezienswaardigheden te bezoeken. Zoals de bekende musea in Florence, het mooie plein in Siena, de stadsmuren in Lucca, de goudsmeden in Arezzo en de beroemde torens in San Gimignano en De musea van Florence bijvoorbeeld, het onvergetelijke Campo in Siena, de beroemde stadsmuren van Lucca, de grimmige torens van San Gimignano, de goudsmeden van Arezzo en nog veel meer. In elke stad zijn mooie winkeltjes en terrasjes om te genieten van een glas wijn. Ook hebben wij agriturismo's dicht bij zee, waarvan een aantal op loopafstand.

 

Ontdek de typische Toscaanse keuken

In Toscane kunt u genieten van heerlijke, authentieke gerechten. Zoals de bekende Ribollita soep, de heerlijke salami en de zalige Pecorino (schapenkaas) Wijnliefhebbers kunnen de beste wijnen van Toscane proeven. Bij de agriturismo adviseren ze u graag welke wijnkelders en wijngaarden u kunt bezoeken. Bij de agriturismo's die hun eigen wijngaarden hebben, worden regelmatig wijnproeverijen georganiseerd.

 

Kies een geschikte agriturismo-b&b 

Bij My Italy is er veel keus en U vindt dan ook vast en zeker de agriturismo-b&b die het meest bij uw wensen past. Een agriturismo met eigen restaurant of een agriturismo met een mooie zwembad. Een charmante b&b aan de zee of een gezellige bed & breakfast in de heuvels. Hier bent U vrij om te doen wat u wilt. Rustig een boek lezen op het terras of relaxen bij het zwembad. Maak een mooie wandeling in de natuur of doe een leuke activiteit zoals een kookcursus, een wijntour of paardrijden.

 

Persoonlijk voor u geselecteerd

Elke agriturismo op mijn website is persoonlijk door mij bezocht en geselecteerd. Ik heb daarbij met name gelet op gastvrijheid, sfeer, kwaliteit en charme. Wij vinden het belangrijk dat u tevreden bent in uw b&b en geniet van een onvergetelijke vakantie. Wilt u advies om de meest geschikte agriturismo-b&b te boeken? Neem dan gerust contact met mij op. Ik ken alle agriturismo's en de eigenaren persoonlijk. U kunt dus op mijn advies vertrouwen. De prijzen variëren van ca. 90 euro voor een eenvoudige maar comfortabele kamer tot ca. 300 euro per nacht voor een elegante, luxe suite.

 

 

Wilt u graag een bed & breakfast in een Toscaanse agriturismo? Boek vandaag nog!

Kies uw favoriete agriturismo en boek online

 Persoonlijk geselecteerd door Margot

 Luxe, comfort en gastvrijheid

 Een heerlijke plek waar u de batterijen weer op kunt laden.

Margot Vragen? >>