Agriturismo met een eigen restaurantWilt u als vakantieverblijf een agriturismo in Italië? Dan krijgt u comfort, ruimte en rust. Zonder verplichtingen en op eigen tempo. Een agriturismo met restaurant hoort daar natuurlijk bij, waar u kunt genieten van de lokale gerechten. Ik – Margot – heb deze persoonlijk uitgezocht en geproefd.

 

Omschrijving van een agriturismo

Helaas!

Helaas hebben we geen agriturismo beschikbaar die voldoet aan uw criteria.

Wellicht heeft u meer geluk als u uw zoekcriteria wijzigt, bijvoorbeeld:

  • Probeer een andere regio
  • Kies andere reisdata
  • Selecteer een periode van zaterdag tot zaterdag
  • Verwijder sommige faciliteiten

Agriturismo’s worden steeds geliefder. Dat is begrijpelijk want hier kunt u genieten van de Italiaanse natuur bij een boerderij. Vaak wordt er bij zo’n boerderij ook olijfolie of wijn geproduceerd. Een agriturismo kan ook een luxe villa zijn, een comfortabele bed & breakfast of een gerestaureerd herenhuis. Deze zijn omringd door een prachtige natuur met uitzicht op bergen of heuvels, olijfbomen en wijngaarden.

 

Eigen restaurant met verse, lokale producten

Houdt u ook zo van de Italiaanse keuken, bekend om haar heerlijke verse ingredienten? Dan is een agriturismo met restaurant een ideale keuze. Iedere regio heeft zijn specialiteiten. In het restaurant kunt u van de lokale gerechten genieten. Deze gerechten worden gemaakt met verse seizoenproducten en de ingredienten zijn vaak biologisch en van eigen boerderij. Na het diner kunt u gewoon naar uw accommodatie lopen.

 

Persoonlijk uitgezocht door Margot

Ik heb iedere agriturismo persoonlijk bezocht en op comfort, luxe, sfeer en Italiaanse gastvrijheid geselecteerd. Aangezien ik al vele jaren in Italië woon, beheers ik de taal goed ben ik bekend met de cultuur. Door ervaring weet ik inmiddels wat belangrijk is voor mijn gasten. Zo heb ik een zorgvuldige selectie kunnen maken en kunt u op mijn advies vertrouwen.

 

Agriturismo’s in Puglia, Toscane, Le Marche of Sicilië

My Italy heeft in heel Italië agriturismo’s met een restaurant en kan u deze van harte aanbevelen. Het zou een agriturismo in Sicilië kunnen zijn, in agriturismo Toscane of in Le Marche. Wilt u graag advies over een agriturismo of twijfelt u over welke regio in Italië? Dan geef ik u graag advies, dus aarzel niet om mij te mailen!

 

Een agriturismo met eigen restaurant? Reserveer vandaag nog!

Kies uw favoriete agriturismo en boek online 

Persoonlijk geselecteerd door Margot

Luxe, comfort en gastvrijheid

Genieten van de lokale keuken en wijnen

Margot Vragen? >>