Deco

Wat doet My Italy?

My Italy is intermediar tussen de eigenaar of beheerder van een agriturismo en de klant die via deze site een van de agriturismo's wil reserveren. My Italy treedt op namens de op haar internet site aanwezige agriturismo's. Al deze agriturismo's hanteren hun eigen reserveringsvoorwaarden en als u via de site van My Italy een van de aangebodene agriturismo's reserveert, dan gaat u een overeenkomst met die agriturismo aan en gelden de reserveringsvoorwaarden van de desbetreffende agriturismo. Deze krijgt u uiteraard door My Italy – in het Nederlands – toegestuurd voordat u definitief tot reserveren overgaat.

Alle agriturismo's worden persoonlijk bezocht

Een nieuwe agriturismo komt niet zomaar op de site van My Italy. Iedere agriturismo wordt vooraf zorgvuldig geselecteerd én persoonlijk door mij bezocht. Een agriturismo die tijdens mijn bezoek niet voldoet aan mijn wensen en criteria, komt niet op mijn site. U kunt er dus zeker van zijn dat de door u gekozen agriturismo vooraf door mij is bezocht.

De voordelen

Omdat ik de agriturismo eerst bezoek, ken ik de accommodatie en de eigenaar persoonlijk. Hierdoor kan ik u van advies op maat voorzien en mogelijk al uw vragen beantwoorden. Verder hanteert My Italy de officiële prijzen en reserveringsvoorwaarden van de agriturismo's. Tenslotte kunt u met My Italy gewoon in het Nederlands communiceren en uw reservering maken.

Ciao, Margot Butterfly

Deco

Margot Vragen? >>