Agriturismo bij Florence


Florence, of Firenze in het italiaans, is de hoofdstad van Toscane en één van de mooiste steden van Italië. Zoekt u echter een rustig verblijf buiten de stad? Dan is één van de agriturismo’s van My Italy een ideale keuze. My Italy heeft vele comfortabele en luxe agriturismo’s in de buurt van deze prachtige kunststad, waarvan enkele agriturismo’s uiterst geschikt voor families met kinderen. Ik – Margot – heb de agriturismo’s allemaal bezocht en met zorg geselecteerd. U kunt dus op mijn advies vertrouwen.

 

Vakantieverblijf in de natuur

Helaas!

Helaas hebben we geen agriturismo beschikbaar die voldoet aan uw criteria.

Wellicht heeft u meer geluk als u uw zoekcriteria wijzigt, bijvoorbeeld:

  • Probeer een andere regio
  • Kies andere reisdata
  • Selecteer een periode van zaterdag tot zaterdag
  • Verwijder sommige faciliteiten

Een agriturismo is een gerenoveerd landhuis, een mooie boerderij, een comfortabele bed & breakfast of een luxe villa met appartementen of kamers. Vaak is een boerderij nog actief met het verbouwen van olijven of druiven en maken dan ook hun eigen olijfolie of wijn. Een enkele boerderij maakt ook kaas, honing of jam. Een heerlijk vakantieverblijf op het Italiaanse platteland omringd door de natuur. Ideaal om te relaxen na een dagje uit.

 

Kunst- en cultuurstad Florence

Florence is een stad rijk aan kunst en cultuur. U kunt er heerlijk rondlopen over de prachtige pleinen en door de smalle, antieke straatjes. Er zijn volop restaurants, bars, winkels en terrasjes. De beroemde Ponte Vecchio met de kleine juwelierswinkeltjes is een bezoekje waard evenals de prachtige Duomo (Basilica di Santa Maria del Fiore genaamd). Deze Duomo met de indrukwekkende koepel is de allermooiste kerk van Florence. Ook het bekende museum de Uffizi is een echte aanrader. Heeft u zin in een cappuccino of espresso omringd door de locals? Ga dan eens langs bij Caffè Pasticceria Serafini, waar ook de gebakjes om te smullen zijn!

 

Een agriturismo in de buurt van Florence

Wilt u graag op vakantie naar Florence maar wel in een rustige accommodatie verblijven? Dan heeft My Italy een aantal mooie agriturismo’s in de omgeving. Ideaal om na een dagje in de stad tot rust te komen in de natuur. De agriturismo’s hebben allen een zwembad en sommigen hebben een restaurant. Hier kunt u lokale specialiteiten krijgen met ingredienten van eigen productie. Voor gezinnen hebben we een aantal kindvriendelijke agriturismo’s met ruime familie-appartementen. Bij een paar agriturismo’s is het zelfs mogelijk om per trein naar Florence te gaan.

 

Persoonlijk door Margot uitgekozen en bezocht

Al mijn agriturismo’s heb ik persoonlijk bezocht en met zorg geselecteerd. Ik heb met name gelet op luxe, sfeer, kwaliteit, uitstraling en Italiaanse gastvrijheid. Aangezien ik al ruim 10 jaar in Toscane woon, ken ik de taal en de cultuur zeer goed. Ook de eigenaren van de agriturismo’s ken ik persoonlijk. Heeft u dus vragen of wilt u advies? Aarzel dan niet om mij te mailen, ik help u graag met het uitzoeken van een geschikte agriturismo bij Florence.

Wilt u nog meer agriturismo’s bekijken? My Italy heeft ook prachtige agriturismo’s bij Siena, San Gimignano, Volterra en Lucca.

 

Ontdek alle agriturismo's in Toscane

Margot Vragen? >>