Agriturismo in Sicilië


Deco

 

 

Het eiland Sicilië, het zuidelijkste puntje van Italië, is ideaal voor een strandvakantie want het heeft meer dan 300 zonnedagen per jaar. Maar er zijn ook prachtige authentieke stadjes te bezoeken en het eiland kent ongekende cultuurschatten. In een agriturismo op Sicilië kunt u het massatoerisme vermijden en in alle rust genieten van het landschap en het heerlijke eten. Veel van mijn agriturismo’s op Sicilië zijn citrusboerderijen, maar ze produceren ook vaak olijfolie, wijn en zongerijpte groenten.

 

Mooie agriturismo Sicilië

Ik heb voor u de mooiste agriturismo’s op Sicilië gekozen. Ik selecteer niet alleen op comfort en luxe, zoals een zwembad, airco en wifi, maar ook op zuid Italiaanse gastvrijheid. De meeste agriturismo’s zijn landelijk gelegen en toch zijn de gezellige stadjes, bezienswaardigheden en zandstranden vrijwel altijd dichtbij. Zo kunt u dagtrips afwisselen met heerlijk relaxen bij het zwembad. Afhankelijk van het verblijf dat u kiest, is er een restaurant aanwezig met lokale Siciliaanse specialiteiten. Maar welke agriturismo op Sicilië u ook kiest voor uw vakantie, ik garandeer u dat het een authentieke en sfeervolle accommodatie is.

 

Boek nu een agriturismo op Sicilië

Wilt u verzekerd zijn van een onvergetelijke vakantie op Sicilië, boek dan een agriturismo op MyItalySelection.com. Op de regiokaart kunt u een agriturismo selecteren. Heeft u moeite een accommodatie te kiezen uit mijn aanbod, stuurt u me dan een email met uw wensen. Ik heb alle agriturismo’s op Sicilië zelf bezocht en ik ken alle eigenaren persoonlijk, dus ik geef u graag een advies op maat. Boeken is verder heel eenvoudig en ik werk met de officiële prijzen van de agriturismo en reken geen reserveringskosten.

 

 

Door Margot Dekruif
Deco
Margot Mail met Margot >>