Agriturismo Le Marche

Kaartweergave
Helaas!

Helaas hebben we geen agriturismo beschikbaar die voldoet aan uw criteria.

Wellicht heeft u meer geluk als u uw zoekcriteria wijzigt, bijvoorbeeld:

  • Kies andere reisdata
  • Selecteer een periode van zaterdag tot zaterdag
  • Verwijder sommige faciliteiten

Nog steeds geen geluk?
Probeer een andere regio in Italië


Deco

Luxe en mooie agriturismo’s in Marche


Le Marche is een prachtige streek tussen de Adriatische kust en de bergen. Deze regio heeft zoveel te bieden: mooie, authentieke plaatsen en veel natuurschoon. Ik – Margot – heb voor u de meest luxe en mooiste agriturismo’s geselecteerd en persoonlijk bezocht. Daarbij heb ik voornamelijk gelet op goede kwaliteit, luxe, gezellige sfeer en italiaanse gastvrijheid.

Op de kaart hierboven kunt u mijn agriturismo’s in Le Marche vinden. Het is een selectie van de meest gevraagde en mooiste agriturismo’s. Ze zijn gauw volgeboekt dus weer er snel bij!

 

Prachtige stranden en glooiende heuvels

Le Marche heeft qua natuur wel wat van Toscane weg. Het is een heuvelachtig landschap met wijngaarden, olijfbomen, bossen, akkers en zonnebloemvelden. Het is een aanmerkelijk landbouwgebied. In het westen van Le Marche zijn hoge bergruggen en zelfs in het voorjaar zijn de bergtoppen nog besneeuwd. Hier is het nog vrij rustig en zonder massatoerisme. In het oosten van Le Marche bevindt zich de Adriatische kust. Deze kust is maarliefst 180 km lang met prachtige kiezel- en zandstranden. Het bekende Parco del Monte Conero is een echte aanrader. Dit natuurpark heeft mooie bossen, prachtige strandjes en een azuurblauwe zee.

Karakteristieke plaatsjes in Le Marche

In deze regio zijn vele eeuwenoude dorpjes en stadjes om te bewonderen waaronder Urbino, Fano, Ascoli Piceno, Fermo, Macerata en Corinaldo. Allen zijn zeker een bezoekje waard. Ook het bekende bedevaartsoord Loreto is een aanrader. In Le Marche kunt u ook op culinair gebied volop genieten. Niet alleen van de lokale gerechten maar ook van de beroemde wijnen als Rosso Piceno en Verdicchio. Bij deze wijnen zijn de gevulde olijven (olive all’ascolana) uit Ascoli Piceno een must!

De allermooiste agriturismo’s in Le Marche

Wilt u graag op vakantie in Le Marche en zoekt u een luxe accommodatie in de natuur? Dan is één van mijn agriturismo’s een ideale keuze! Een agriturismo is een boerderij of landhuis, gerenoveerd en omgebouwd tot een comfortabel vakantieverblijf. Dat kan een luxe villa zijn, een elegante bed & breakfast of comfortabele appartementen.
Ik heb de mooiste hiervan voor u uitgezocht. De meeste agriturismo’s bevinden zich vlakbij de kust, anderen meer in het binnenland. Vrijwel alle agriturismo’s hebben een heerlijk zwembad, sommigen hebben ook een restaurant waar ze lokale gerechten bereiden en elke agriturismo is omringd door adembenemende natuur.

Familievriendelijke agriturismo’s in Le Marche met zwembad

Zoekt u een ideaal vakantieverblijf met de kinderen? Dan is één van mijn kindvriendelijke agriturismo’s een uitkomst! Rondom de agriturismo hebben de kinderen volop de ruimte om te spelen en in het zwembad (waarvan enkelen met peuterbadje) kunnen ze zich volop vermaken. Sommigen hebben een speeltuintje of sportveldje en er zijn zelfs agriturismo’s met boerderijdieren.

Boek een vakantie in een luxe agriturismo in Le Marche

Op de kaart hierboven kunt u zien waar de agriturismo’s in Le Marche liggen. Ik heb ze allen zorgvuldig geselecteerd en met name gelet op comfort, gezellige sfeer en italiaanse gastvrijheid. Bent u ook geinteresseerd in een andere regio? Kijk dan eens naar bijvoorbeeld mijn agriturismo’s in Toscane. Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Mail mij dan, ik ken de omgeving goed en zal u vragen graag beantwoorden.

Deco
Margot Vragen? >>