Kindvriendelijke agriturismo voor families

 

Wilt u graag op vakantie naar een typische Italiaanse agriturismo? Een uitstekend idee want zo kunt u van het Italiaanse leven genieten. Uiteraard moeten ook uw kinderen zich vermaken. Daarom heeft My Italy verschillende kindvriendelijke agriturismo’s voor u geselecteerd. Elke agriturismo is door mij – Margot – persoonlijk uitgezocht en bezocht. Ik heb ze vooral geselecteerd op luxe, kwaliteit, sfeer en italiaanse gastvrijheid.

 

Helaas!

Helaas hebben we geen agriturismo beschikbaar die voldoet aan uw criteria.

Wellicht heeft u meer geluk als u uw zoekcriteria wijzigt, bijvoorbeeld:

  • Probeer een andere regio
  • Kies andere reisdata
  • Selecteer een periode van zaterdag tot zaterdag
  • Verwijder sommige faciliteiten

Omschrijving van een agriturismo

Een agriturismo is een landhuis of boerderij verbouwd tot een vakantieverblijf met kamers en appartementen. Dit kan een gerenoveerd landhuis, een comfortabele bed & breakfast of een luxe villa zijn. Sommige agriturismo’s hebben een eigen restaurant met lokale gerechten en liggen midden in de natuur. Bij sommige agriturismo’s moet u een stukje over een onverharde weg rijden maar daarna kunt u genieten van het uitzicht op bergen of heuvels, olijfbomen en wijngaarden. Een ideale plek om vakantie te vieren.

 

Gezelligheid, ruimte en rust

Een kindvriendelijke agriturismo is een geweldige plek voor een vakantie met kinderen. Er is een heerlijk ruim zwembad, waarvan enkelen met een peuterbadje. Vaak is er een speeltuintje of een voetbalveldje en is er veel ruimte om te spelen. Ook zijn er agriturismo’s met boerderijdieren. De meeste agriturismo’s produceren wijn en olijfolie zelf. Aangezien er, vooral in de zomer, veel families met kinderen komen zijn nieuwe vriendjes gauw gemaakt! Gezelligheid, vermaak, natuur, ruimte en rust is wat u kunt vinden bij de kindvriendelijke agriturismo’s van My Italy.

 

Persoonlijk uitgezocht door Margot

De agriturismo’s zijn door mij persoonlijk bezocht en geselecteerd. Ik heb daarbij met name gelet op kwaliteit, comfort, sfeer, luxe en Italiaanse gastvrijheid. Ik ken de taal en de cultuur goed omdat ik inmiddels al ruim vijftien jaar in Italië woon. Ook de eigenaren van de agriturismo’s ken ik persoonlijk. Ik geef u dan ook graag advies om een geschikte kindvriendelijke agriturismo voor u en uw gezin uit te zoeken. Er is volop keuze op mijn site.

 

In de natuur, aan zee of bij bekende plaatsen

Wilt u een agriturismo reserveren voor de vakantie? Dan kunt u kiezen uit vele gebieden zoals de Chianti-streek, aan zee, op het platteland of bij beroemde steden in Toscane. Er zijn mogelijkheden genoeg. Neemt u gerust een kijkje op mijn site. Heeft u vragen of wilt u graag advies? Aarzel dan niet om mij te mailen, ik ben u graag van dienst!

 

Een gezellige, kindvriendelijke agriturismo? Reserveer vandaag nog!

Kies uw favoriete agriturismo en boek online

 Persoonlijk geselecteerd door Margot

 Luxe, comfort en gastvrijheid

 Een heerlijke plek voor u en uw kinderen

 

Margot Vragen? >>