Agriturismo Piemonte

Kaartweergave
Helaas!

Helaas hebben we geen agriturismo beschikbaar die voldoet aan uw criteria.

Wellicht heeft u meer geluk als u uw zoekcriteria wijzigt, bijvoorbeeld:

  • Kies andere reisdata
  • Selecteer een periode van zaterdag tot zaterdag
  • Verwijder sommige faciliteiten

Nog steeds geen geluk?
Probeer een andere regio in Italië


Deco

Luxe en mooie agriturismo's in Piemonte

 

Piemonte is een regio met een afwisselend landschap en is wellicht de meest culinaire van Italië. Ik – Margot - heb een selectie gemaakt van prachtige, luxe agriturismo’s in Piemonte voor een heerlijke, rustige vakantie! Aangezien ik ze allemaal persoonlijk heb bezocht kan ik ze u van harte aanraden!

Op de kaart hierboven kunt u zien waar deze agriturismo’s zich bevinden. Aangezien het de meest gevraagde en mooiste agriturismo’s van Piemonte zijn, duurt het niet lang voordat er geen plaats meer is. Wees er daarom snel bij!

 

Heuvels, vlaktes en bergen

Letterlijk betekent Piemonte: aan de voet van de berg. Deze regio bevindt zich tussen de meren in Noord-Italië en de kustlijn van de regio Liguria. De Alpen gaan over in een gloeiend heuvellandschap met eeuwenoude plaatsjes, wijngaarden en de Po-vlakte. Ik ging hier vaak naartoe voor een rustig weekend tijdens mijn jaren in Milaan.

 

Culinair genieten in sfeervolle plaatsen

Piemonte heeft vele mooie en gezellige stadjes zoals Barolo, Alba en Asti. De hoofdstad is Turijn, een prachtige en levendige stad, ook bekend van de Fiat. Piemonte is zeer rijk op culinair gebied, denk vooral aan de truffel. De beroemde wijn Barolo en de Asti spumante komen hier vandaan. Piemonte is onthaasten en genieten!

 

Mijn selectie van mooie agriturismo’s in Piemonte

Een agriturismo is een boerderij of landhuis waar het boerenbedrijf vaak nog actief is. Deze boerderijen zijn gerenoveerd en omgetoverd in een luxe vakantieverblijf met appartementen, mooie suites en comfortabele kamers. De meeste agriturismo’s hebben een heerlijk zwembad en sommigen hebben ook een restaurant waar u lokale specialiteiten kunt proeven. De agriturismo’s zijn landelijk gelegen en omringd door wijngaarden en heuvels.

 

Boek uw vakantie in een agriturismo

Via de kaart kunt u zien welke agriturismo u het meest aanspreekt. Heeft u vragen? Mail mij dan gerust! Ik help u graag een goede keuze te maken! Neem ook eens een kijkje naar mijn agriturismo’s in Toscane en agriturismo's aan het Comomeer en Gardameer. Ik ken de regio’s goed en beantwoord graag uw vragen.

 

Deco
Margot Vragen? >>