Agriturismo in Piemonte


Deco

 

 

De regio Piemonte ligt in het noorden van Italië en wordt nog niet overspoeld door toeristen, wat bijvoorbeeld in het nabij gelegen Ligurië meer het geval is. Staat uw vakantie vooral in het teken van ontspannen, dan is een verblijf in een agriturismo in Piemonte een echte aanrader. U zult aangenaam verrast worden door de gastvrijheid van de Italianen. Zij laten u graag proeven van lokale specialiteiten, zoals truffels en Barolo wijn. Zo maakt u op een leuke manier kennis met the Italian way of life

 

Culinair genieten in een agriturismo in Piemonte

Bij bijna alle agriturismo’s in Piemonte heeft u de beschikking over een zwembad. Tijdens warme zomerdagen of -avonden kunt u dus een heerlijk, verfrissende duik in het water nemen. Afhankelijk van de agriturismo die u boekt, treft u ook een restaurant waar u kunt genieten van lokale gerechten en eigen wijnen. Wilt u dat uw huisdier mee op reis gaat, dan kan dat bij een deel van de accommodaties. Vanaf elke agriturismo in Piemonte heeft u een prachtig uitzicht over de wijngaarden en de omgeving.

 

Agriturismo in Piemonte boeken

Op de kaart hierboven kunt u precies zien waar de agriturismo’s in Piemonte zich bevinden. Per agriturismo is uitgebreide informatie beschikbaar over de kamers, appartementen, faciliteiten et cetera. Vindt u het lastig om een agriturismo in Piemonte te kiezen, dan mag u altijd contact met mij opnemen. Ik heb alle accommodaties namelijk zelf bezocht en kan u dus van uitgebreid advies voorzien. Wat bovendien fijn is: als u een agriturismo boekt via My Italy Selection betaalt u geen boekingskosten.

 

 

Door Margot DeKruif
Deco
Margot Mail met Margot >>