Agriturismo met kinderbad

 

Gaat u met het gezin op vakantie en heeft u kleine kinderen? Dan is een agriturismo met faciliteiten voor de kleintjes een must! Bij My Italy boekt u eenvoudig en snel een agriturismo met kinderbad. Ik – Margot – heb voor u een aantal mooie agriturismo’s met kindvriendelijk zwembad geselecteerd.

 

Helaas!

Helaas hebben we geen agriturismo beschikbaar die voldoet aan uw criteria.

Wellicht heeft u meer geluk als u uw zoekcriteria wijzigt, bijvoorbeeld:

  • Probeer een andere regio
  • Kies andere reisdata
  • Selecteer een periode van zaterdag tot zaterdag
  • Verwijder sommige faciliteiten

Een agriturismo, wat houdt dat in?

Een agriturismo is een verbouwde boerderij met comfortabele appartementen of kamers. Van een luxe villa, een statig landhuis, een charmante bed & breakfast tot een gerestaureerde boerderij. Een aantal hebben een eigen restaurant – met lokale gerechten – waar ook Italianen graag komen eten. Een agriturismo heeft een rustige ligging in de natuur, weg van de hectiek en het massatoerisme. Veel agriturismo’s maken zelf wijn en olijfolie. Soms verbouwen ze ook groenten en graan. Kortom: natuur, rust, comfort en gezelligheid.

 

Kinderbad of zwembad met ondiep gedeelte

We hebben verschillende soorten agriturismo’s. Sommigen zijn kindvriendelijk, anderen zijn meer geschikt voor stellen. Bij de kindvriendelijke agriturismo’s wordt extra rekening gehouden met kinderen. Er zijn leuke faciliteiten zoals een speeltuin, een pingpongtafel, een voetbalveldje of een trampoline. En uiteraard een kindvriendelijk zwembad waar de kleintjes leuk kunnen spelen en zwemmen. Ik heb speciaal voor families met kleine kinderen een aantal agriturismo’s met kinderbad geselecteerd. Dat kan een ondiep gedeelte in het zwembad zijn waar uw kleintje heerlijk kan spelen of zelfs een apart kinderbad. Voor kinderen die nog niet kunnen zwemmen is dit ideaal. Hier kunnen ze lekker in het water spelen. Heeft uw kind het naar de zin, dan kunt u ook volop genieten. Houd uw kinderen wel goed in de gaten, want niet alle zwembaden en kinderbaden zijn omheind!

 

Boek een agriturismo met kinderbad

In verschillende regio’s hebben we agriturismo's met kinderbad. Van Veneto tot Sicilië. Van de meren in Noord Italië tot Toscane. Iedere regio heeft zo zijn eigen schoonheid. Ik – Margot – heb de mooiste agriturismo’s voor u geselecteerd. Heeft u vragen of wilt u graag gratis advies? Stuur mij dan gerust een e-mail. Ik help u graag om voor het hele gezin een geschikte accommodatie te vinden. Dat bespaart ú tijd. 

 

Een prachtige, comfortabele agriturismo met kinderbad? Boek vandaag nog!

Kies uw favoriete agriturismo en boek online

Persoonlijk geselecteerd door Margot

Luxe, comfort en gastvrijheid

Kindvriendelijke agriturismo’s met kinderbad zodat ook de allerkleinsten genieten in het water 

Margot Vragen? >>