Agriturismo bij Pisa


Wilt u graag op vakantie in de buurt van Pisa in een comfortabele en luxe agriturismo? My Italy heeft een aantal mooie accommodaties voor u uitgezocht. In de omgeving van Pisa is genoeg te zien en te beleven. De stad zelf met de beroemde scheve toren, het prachtige binnenland en de mooie kust. Alle agriturismo’s heb ik persoonlijk bezocht en met zorg geselecteerd. U kunt dus op mijn advies vertrouwen.

 

Op vakantie in een comfortabele agriturismo op het platteland

Helaas!

Helaas hebben we geen agriturismo beschikbaar die voldoet aan uw criteria.

Wellicht heeft u meer geluk als u uw zoekcriteria wijzigt, bijvoorbeeld:

  • Probeer een andere regio
  • Kies andere reisdata
  • Selecteer een periode van zaterdag tot zaterdag
  • Verwijder sommige faciliteiten

Pisa is een beroemde stad en elk jaar komen er dan ook veel toeristen. Verblijft u graag op een rustige plek na een drukke dag? Dan is een agriturismo een ideale keuze. Deze gerenoveerde boerderijen bevinden zich op het platteland omringd door de natuur. Vele boerderijen zijn nog actief en maken hun eigen olijfolie en wijn. Sommige boerderijen maken ook kaas, honing of jam. De agriturismo’s hebben luxe, comfortabele appartementen of kamers waar u kunt genieten van de natuur, de ruimte, de rust, het lekkere eten en het mooie weer. Aangezien de agriturismo’s op het platteland liggen heeft u wel een auto nodig. Wilt u niet van Nederland naar Italië rijden, neem dan het vliegtuig naar Pisa. Op het vliegveld kunt u een auto huren.

 

Pisa en omgeving

Pisa heeft niet alleen zijn beroemde, scheve toren maar ook een prachtige Duomo uit de middeleeuwen (de Santa Maria Assunta Duomo) met de mooie doopkapel (het Baptisterium). Er zijn karakteristieke straatjes en antieke gebouwen. Ook gezellige restaurantjes, cafés en winkels ontbreken niet. Het landschap is er vrij vlak zonder de typische Toscaanse heuvels die zich meer in het binnenland bevinden.

 

Mooie zandstranden nabij Pisa

Houdt u van het strand maar wilt u graag temidden van de natuur verblijven? Dan is een agriturismo bij Pisa ideaal. Hier zijn namelijk een aantal prachtige zandstranden zoals Marina di Pisa of Viareggio (een leuke badplaats voor gezinnen). Ook Forte dei Marmi is een aanrader, een gezellige badplaats met chique boutiques. Aan de kust zijn zowel vrije stranden als strandpaviljoens waar u een parasol met ligstoelen kunt huren. De lange zandstranden zijn ook zeer geschikt voor een wandeling.

 

Een luxe agriturismo vlakbij Pisa

Ik heb verschillende agriturismo’s voor u geselecteerd in de omgeving van Pisa en niet ver van zee. Wilt u liever een agriturismo omringd door heuvels? Dan heb ik agriturismo’s voor u in de buurt van Volterra.

 

Persoonlijk uitgezocht door Margot

Zoekt u een mooie agriturismo van goede kwaliteit? Kies dan één van de door mij geselecteerde agriturismo’s. Ik heb ze allen persoonlijk een bezoek gebracht en met name geselecteerd op comfort, kwaliteit, gezellige sfeer en Italiaanse gastvrijheid. Wilt u graag advies of heeft u vragen? Aarzel dan niet om mij te mailen. Ik woon al meer dan 10 jaar in Toscane, spreek de taal vloeiend en ken de agriturismo’s en hun eigenaren persoonlijk. Ik help u graag met het zoeken naar een geschikte agriturismo in de buurt van Pisa.

Wilt u ook andere streken bekijken? My Italy heeft ook agriturismo’s bij Siena en Lucca.

 

Bekijk al mijn agriturismo's in Toscane

Margot Vragen? >>