Agriturismo in Comomeer en Gardameer


Deco

 

 

Het Comomeer is mijn favoriete meer in Italië want ondanks de populariteit onder vakantiegangers heeft het zijn authenticiteit behouden. Het Gardameer staat bekend om zijn watersport faciliteiten en de vele gezellige dorpjes rond het meer. Wil je genieten van de gezelligheid van het meer maar verblijven in de rust van het platteland dan is een agriturismo bij het Comomeer en Gardameer een goede keuze. De meeste agriturismo’s zijn landelijk gelegen, maar de dorpjes met boulevards, restautants en terrasjes zijn binnen handbereik.

 

De mooiste agriturismo’s bij het Comomeer en Gardameer

Elk jaar bezoek ik meerdere keren het Noorden van Italië op zoek naar de mooiste agriturismo’s bij het Comomeer en Gardameer. Ik selecteer de agriturismo’s op comfort, sfeer en gastvrijheid. De meeste agriturismo’s bij het Comomeer & Gardameer hebben dan ook een zwembad, airconditioning, wifi en soms ook een restaurant. Naast de gezelligheid en het prachtige landschap kun je ook genieten van de lokale gerechten. Zowel het Comomeer als het Gardameer bieden uitstekende water-, fiets,- en bergsport mogelijkheden. De eigenaar van de agriturismo geeft je graag tips voor een leuke dag uit.

 

Boek uw agriturismo Comomeer en Gardameer

Op de bovenstaande regiokaart kunt u mijn favoriete agriturismo’s bij het Comomeer en Gardameer vinden. Zo kunt u kiezen voor een agriturismo nabij de kiezelstrandjes of een hoger gelegen agriturismo met prachtig uitzicht over het meer en de omliggende bergen. Ik hanteer de officiële prijzen van de betreffende agriturismo bij het Comomeer en Gardameer en u betaalt bij myitalyselection.com geen reserveringskosten. Kunt u niet kiezen uit mijn selectie, neem dan gerust contact op. Ik geef u graag advies omdat ik de Meren goed ken, want ik vier zelf elk jaar vakantie aan het Comomeer. Bovendien heb ik alle agriturismo’s in Italie die op mijn site staan persoonlijk bezocht.

 

 

Door Margot DeKruif
Deco
Margot Mail met Margot >>