Agriturismo Noord-Italië met kinderen

 

Met de kinderen op vakantie? Dat is heerlijk om naar uit te kijken. Bentu u op zoek naar een prachtige en ideale bestemming voor u en uw kinderen? Dan is een kindvriendelijke agriturismo in Noord-Italië een echte aanrader. Hier verblijft u in de buurt van één van de mooie Italiaanse Meren. Bij My Italy kunt u eenvoudig een agriturismo boeken bij het Comomeer, Gardameer en het Lago Maggiore.

 

Helaas!

Helaas hebben we geen agriturismo beschikbaar die voldoet aan uw criteria.

Wellicht heeft u meer geluk als u uw zoekcriteria wijzigt, bijvoorbeeld:

  • Probeer een andere regio
  • Kies andere reisdata
  • Selecteer een periode van zaterdag tot zaterdag
  • Verwijder sommige faciliteiten

Wat is een kindvriendelijke agriturismo?

Een agriturismo is een comfortabele accommodatie bij een nog actieve boerderij. U heeft hier bijvoorbeeld een luxe suite of kamer of een familieappartement. Een kindvriendelijke agriturismo is ingesteld op kinderen als gasten. Ze houden volledig rekening met gezinnen en hebben leuke faciliteiten zoals een speelveld, een apart zwembad voor kinderen, een speeltuin met speelattributen.

 

De kinderen vermaken zichzelf

In een kindvriendelijke agriturismo kunnen uw kinderen heerlijk zelf spelen. En omdat er meestal meerdere kinderen zijn, is de kans op vriendjes maken groot. Blijft u dus heerlijk een dag bij de agriturismo. Terwijl u met een glas wijn en een boek aan het zwembad ligt kunnen uw kinderen zichzelf prima vermaken.

 

Agriturismo’s aan het Comomeer, Gardameer en Lago Maggiore

Deze prachtige omgeving is gericht op een onvergetelijke vakantie voor u en uw gezin. Of de keuze valt op een agriturismo aan het Comomeer, het Gardameer of het Lago Maggiore. Het Comomeer is van oorsprong met name gericht op luxe. Het Gardameer biedt veel vertier en is gezellig druk. Geeft u de voorkeur aan de rustige Italiaanse sfeer en schitterende natuur, het Lago Maggiore is dan een goede keuze. 

In de buurt van het Gardameer vindt u vele pretparken en waterparken, zoals Gardaland en Canevaworld. Vlakbij het Lago Maggiore bevindt zich Alpyland, waar u het hele jaar door kunt rodelen. In de omgeving van het Comomeer is  het Jungle Raider Park een bezoekje waard.

 

Boek een kindvriendelijke agriturismo in Noord-Italië

Wilt u graag op vakantie in een agriturismo in Noord-Italië? Hierboven is een selectie van kindvriendelijke agriturismo’s nabij Comomeer, het Gardameer en het Lago Maggiore. Heeft u wellicht nog vragen? Dan kunt u gerust contact met mij, Margot, opnemen. Ik zal u graag helpen om een goede keuze te maken. Ook als u de voorkeur geeft aan een kindvriendelijke agriturismo in bijvoorbeeld Le Marche of Toscane.

Margot Vragen? >>