Agriturismo’s in Toscane met peuterbad

 

Als u met kleine kinderen op vakantie gaat, dan mag een zwembad niet ontbreken. Bij My Italy vindt u een aantal agriturismo’s in Italië met peuterbad. Dat betekent: vakantie- en waterpret voor jong en oud. Bij My Italy vindt u alleen de mooiste en meest bijzondere agriturismo’s. Ik – Margot – selecteerde elke accommodatie persoonlijk, op onder meer kwaliteit, sfeer en uitstraling. Vertrouw dus gerust op mijn gratis advies. 

 

Helaas!

Helaas hebben we geen agriturismo beschikbaar die voldoet aan uw criteria.

Wellicht heeft u meer geluk als u uw zoekcriteria wijzigt, bijvoorbeeld:

  • Probeer een andere regio
  • Kies andere reisdata
  • Selecteer een periode van zaterdag tot zaterdag
  • Verwijder sommige faciliteiten

Toscane? Goede keuze!

Toscane is een prachtige vakantiebestemming voor het hele gezin. U vindt er eeuwenoude dorpjes, mooie steden, bergen en heuvels. En natuurlijk die gekke scheve Toren van Pisa. En wist u dat Toscane vele mooie stranden heeft? Dat is fijn, want in Toscane kan het flink warm worden. En voor kinderen is er niets mooiers dan spelen in of bij het water. 

 

Een kinderbad bij uw agriturismo in Toscane

Soms is het lekker om een dagje te luieren bij de accommodatie. Met een boek op een ligbedje aan het zwembad. Of dollen met de kinderen. Zelf hebben uw kinderen plezier in het peuterbad. Zo’n kinderbad voelt veilig voor uw kind, ze kunnen er staan en het hoofd boven water houden. Ze kunnen zelf door het water rennen en spelen met andere kinderen. Kies daarom voor een agriturismo in Toscane mét peuterbadje. 

 

Mijn gratis advies bespaart u tijd

Bekijk onze selectie agriturismo in Toscane met peuterbad. Ik heb ze persoonlijk voor u bezocht. Heeft u vragen of wilt u graag gratis advies? Mail mij dan gerust. Ik help u graag om een geschikte agriturismo te vinden. Dat scheelt u tijd. Ik woon zelf al jaren in Italië en ken de taal en de cultuur. Én ik ken de eigenaren goed. Vertrouw dus gerust op mijn advies. 

 

Boek vandaag nog uw agriturismo in Toscane met peuterbad

Kies u favoriete agriturismo en boek online

 Persoonlijk geselecteerd door Margot

 Luxe, comfort en gastvrijheid 

 Een geweldige plek voor het hele gezin

 

Margot Vragen? >>