Agriturismo Emilia Romagna

Kaartweergave
Helaas!

Helaas hebben we geen agriturismo beschikbaar die voldoet aan uw criteria.

Wellicht heeft u meer geluk als u uw zoekcriteria wijzigt, bijvoorbeeld:

  • Kies andere reisdata
  • Selecteer een periode van zaterdag tot zaterdag
  • Verwijder sommige faciliteiten

Nog steeds geen geluk?
Probeer een andere regio in Italië


Deco

 

De regio Emilia Romagna ligt tussen Lombardije en Toscane en is bij veel toeristen nog onbekend. Rijdt u van noord naar midden Italië dan komt u door deze regio en het is zeker een keer de moeite waard om er een paar dagen te blijven. Vanuit een agriturismo in Emilia Romagna kunt u goed de omgeving ontdekken. Zo is Bologna een mooie levendige stad, mag u de culinaire stad Parma niet missen en is ook Modena een aanrader. Maar wist u dat ook de bekende badplaatsen Rimini en Ravenna in Emilia Romagna zijn gelegen?

 

Agriturismo in Emilia Romagna betekent culinair genieten

Het was me nog niet gelukt een mooie agriturismo in de Emilia Romagna te vinden, maar nu heb ik er eindelijk één en hopelijk volgen er meer agriturismo's in de toekomst. In de regio zijn ze bijzonder trots op hun culinaire erfgoed. Met recht, want ze brengen een aantal van Italië's bekendste producten voort zoals de Parmazaanse kaas, Parma ham, balsamico azijn en gevulde pasta's als Tortellini. En waar beter deze lokale delicatessen te proeven dan in een agriturismo in Emilia Romagna. Bovendien vindt ook het automerk Ferrari zijn oorspong in deze regio en kunt het museum bezoeken in Maranello.

 

Agriturismo in Emilia Romagna boeken

Op de kaart kunt u zien waar de agriturismo's in Emilia Romagna zich bevinden die ik heb geselecteerd. Ik heb mijn bezoek aan de agriturismo beschreven en zoveel mogelijk foto's toegevoegd. Maar heeft u hulp nodig bij het vinden van de juiste agriturismo in Emilia Romagna, dan mag u altijd contact met mij opnemen. Op basis van uw wensen help ik u de juiste keuze maken voor een geslaagde vakantie in Italië.

 

 

Door Margot DeKruif

Deco
Margot Vragen? >>