Agriturismo Puglia

Kaartweergave
Helaas!

Helaas hebben we geen agriturismo beschikbaar die voldoet aan uw criteria.

Wellicht heeft u meer geluk als u uw zoekcriteria wijzigt, bijvoorbeeld:

  • Kies andere reisdata
  • Selecteer een periode van zaterdag tot zaterdag
  • Verwijder sommige faciliteiten

Nog steeds geen geluk?
Probeer een andere regio in Italië


Deco

 

De regio Puglia is gelegen in de hak van de laars in het zuiden van Italië. Dit is een ideale regio voor een verblijf in een agriturismo met veel te bieden voor wat betreft strand, cultuur en natuur.

Puglia is omgeven door een prachtige zee en het strand is dan ook altijd dichtbij. De mooie badplaatsen Otranto en Gallipoli in de provincie Salento zijn een echte aanrader. In deze regio zijn diverse mooie steden met veel cultuur te bezichtigen zoals Lecce, Bari en Taranto. En must is het kleine witte stadje, Ostuni, mooi gelegen op een heuvel, als ook het stadje Alberobello, bekend van de trulli, dit zijn kleine witte huisjes met een kegelvormig dak.
De regio Puglia staat ook zeer bekend om de heerlijke lokale keuken met haar typische visgerechten en om de grote productie van olijfolie en wijn.

 

Zuid-italiaanse gastvrije agriturismo's in Puglia
Een ander woord voor agriturismo is ook wel "masseria" in Puglia, wat wil zeggen boerderij. Bij een agriturismo in Puglia zult u vooral genieten van de Zuid-italiaanse gastvrijheid en de smakelijke lokale keuken. De door mij geselecteerde agriturismo's of masseria's zijn centraal gelegen in Puglia. Vanaf hier kunt u het strand gemakkelijk bereiken maar ook de verschillende mooie stadjes in de omgeving.

 

Uw agriturismo in Puglia 
Op mijn site myitalyselection.com kunt u uitgebreid een bezoek brengen aan de agriturismo's die ik met zorg voor u heb geselecteerd. Mocht u het toch lastig vinden een keuze te maken uit deze selectie stuurt u me dan gerust een e-mail. Dan voorzie ik u graag van advies. Ik heb alle agriturismo's op mijn site persoonlijk bezocht. Het is mogelijk direct bij mij te reserveren, ik hanteer de officiële prijzen van de agriturismo's. Mocht u verder willen kijken dan de regio Puglia, kijkt u dan ook eens naar de andere agriturismo's in Zuid-Italië in de regio's Calabrië en Sicilië.

 

 

Deco
Margot Vragen? >>