Agriturismo in Toscane


Deco

 

 

Toscane is zonder twijfel één van de mooiste regio’s van Italië. Het gevarieerde landschap bestaat uit glooiende heuvels met wijn- en olijfgaarden, graanvelden en zonnenbloemvelden. Verblijft u in Toscane, dan geniet u uiteraard van het zeer aangename Zuidelijke klimaat. Ook kunt u het authentieke, Italiaanse leven zelf ervaren. Een agriturismo is daarvoor de perfecte uitvalsbasis. De meeste agriturismo’s in Toscane zijn landelijk gelegen en zijn omgeven door wijngaarden en olijfbomen. Gedurende uw verblijf kunt u uiteraard genieten van de Toscaanse specialiteiten, zoals de wijn, olijfolie, kaas en salami.

 

Comfortabele agriturismo in Toscane

Voor My Italy Selection heb ik al heel veel agriturismo’s in Toscane bezocht. Op mijn website vindt u alleen die agriturismo’s die voldoen aan de hoge eisen die ik stel. U wilt namelijk toch een bepaalde mate van luxe en comfort hebben tijdens uw verblijf in een agriturismo in Toscane. Hierbij kunt u denken aan een zwembad, een peuterbadje, een speeltuin, een restaurant, een spa, wifi en airconditioning. Afhankelijk van in welke agriturismo in Toscane u verblijft, kunt u ook deelnemen aan wijnproeverijen, kookcursussen en gezamenlijke diners.

 

Agriturismo in Toscane boeken

Op de bovenstaande kaart vindt u alle agriturismo’s in Toscane die u via My Italy Selection kunt boeken. Heeft u al een idee waar in Toscane u wilt verblijven, dan kunt u de agriturismo’s in de buurt bekijken. Weet u nog niet waar u precies heen wilt in Toscane, maar ziet u het wel zitten om in een agriturismo in Toscane te verblijven? Ik help u graag bij het maken van een keuze. Ik ken de regio goed want ik woon zelf in Toscane. Bovendien heb ik persoonlijk alle agriturismo’s in Italie op My Italy Selection bezocht en kennis gemaakt met de eigenaren.

 

 

Door Margot DeKruif
Deco
Margot Mail met Margot >>