Agriturismo met zwembad in Toscane

Droomt u van ontspanning, rust en verfrissing? Boek dan een agriturismo met zwembad in Toscane. Hieronder zijn een aantal van mijn favoriete agriturismo's. Dit is slechts een deel van het uitgebreide aanbod van agriturismos met zwembad waar u een verfrissende duik kunt nemen. Iedere agriturismo heb ik – Margot – persoonlijk voor u geselecteerd. Ik woon hier al twintig jaar en ken de taal en de cultuur dus goed. Bovendien weet ik inmiddels wat onze gasten leuk en belangrijk vinden. U kunt dus gerust op mijn gratis advies vertrouwen.

 

Verkoeling bij de hand

Helaas!

Helaas hebben we geen agriturismo beschikbaar die voldoet aan uw criteria.

Wellicht heeft u meer geluk als u uw zoekcriteria wijzigt, bijvoorbeeld:

  • Probeer een andere regio
  • Kies andere reisdata
  • Selecteer een periode van zaterdag tot zaterdag
  • Verwijder sommige faciliteiten

Een agriturismo is ideaal voor een mooie, onvergetelijke vakantie. Dichtbij het Italiaanse leven en weg van de drukte. In een mooie, comfortabele accommodatie met zwembad bij de hand ontbreekt het u aan niets. U kunt hier heerlijk een hele dag genieten met verkoeling dichtbij. Neem een verfrissende duik met de kinderen. Lees een boek op een comfortabel ligbedje aan het zwembad. Of geniet van de prachtige Toscaanse natuur om u heen.

 

Op het platteland of aan de kust

In heel Toscane hebben we mooie agriturismo’s. Valkbij bekende steden, aan de kust of in het binnenland. Bijna alle accommodaties hebben een eigen zwembad. Een aantal zwembaden zijn voorzien van een diep en een ondiep gedeelte. Ook zijn er agriturismo's met een apart kinderbad. Gaat u op vakantie met het gezin? Boek dan een kindvriendelijke agriturismo. Hier kunnen uw kinderen naar hartelust spelen. Heeft u interesse in een andere regio, in SicilieLe Marche en aan de meren hebben wij ook sfeervolle agriturismo's met prachtige zwembaden.

 

Boek een agriturismo met zwembad in Toscane 

Hierboven zijn een aantal landhuizen met zwembad in Toscane die ik persoonlijk heb geselecteerd. Een ideale combinatie van verkoeling en rust, dat horen we vaak van onze gasten. Heeft u vragen of wilt u graag gratis advies? Mail mij dan gerust. Ik ken alle agriturismo’s en de eigenaren goed.

 

Wilt u nog even verder kijken? Bekijk hier al mijn agriturismo’s in Toscane.

Ontdek mijn agriturismo's in Toscane

 Persoonlijk geselecteerd door Margot

 Luxe, comfort en gastvrijheid 

 Een heerlijke plek met verkoeling voor u en uw kinderen

Margot Vragen? >>