Mostly adults of adults only agriturismo

 

Droomt u van een accommodatie om samen te kunnen relaxen? Bij My Italy is dit mogelijk. Ik – Margot – heb een aantal mostly adult agriturismo’s voor u geselecteerd. Deze zijn vooral gericht op volwassen en kinderen zijn alleen in beperkte mate toegestaan. Bij een aantal accommodaties zijn kinderen helemaal niet toegestaan. Hier is het mogelijk om een only adult vakantie te vieren. Ideaal voor een romantische vakantie met zijn tweeën!  

 

Helaas!

Helaas hebben we geen agriturismo beschikbaar die voldoet aan uw criteria.

Wellicht heeft u meer geluk als u uw zoekcriteria wijzigt, bijvoorbeeld:

  • Probeer een andere regio
  • Kies andere reisdata
  • Selecteer een periode van zaterdag tot zaterdag
  • Verwijder sommige faciliteiten

Rome

Wat is een mostly adults agriturismo?

Mostly adults agriturismo’s zijn vakantieverblijven waar met name volwassen gasten komen. Op zoek naar ontspanning en rust. Deze agriturismo’s hebben vaak leuke faciliteiten; een spa, massages en restaurant voor een romantisch diner. Een beperkt aantal kinderen zijn toegestaan om de rust van de gasten te garanderen.

 

Adults only: agriturismo zonder kinderen

Bij een adults only-agriturismo zijn kinderen niet toegestaan. Tijdens een vakantie zonder kinderen kunt u optimaal relaxen en genieten van elkaar op het Italiaanse platteland. Heerlijk samen weg en doen wat u wilt. Voor wie op zoek is naar een vakantie zonder kinderen.

 

Boek een agriturismo waar u tot rust komt

Hierboven is een selectie van mijn agriturismo's voor met name volwassenen. Een perfecte combinatie van ontspanning, buitenleven en culinair genieten. Iedere accommodatie heb ik persoonlijk bezocht en geselecteerd op sfeer, uitstraling en kwaliteit. De agriturismo's zijn omringd door een prachtige natuur. Zelf woon ik in Toscane. Ik ken dus de agriturismo's en de eigenaren. Maar ik heb niet alleen agriturismo’s in Toscane. Ook in andere regio's van Italie heb ik mooie agriturismo's voor u uitgezocht. Op mijn website kunt u bijvoorbeeld een bijzondere agriturismo in Noord Italie vinden of een charmante agriturismo in Sicilie.

Wilt u gratis advies over mijn mostly adults- of only adults-agriturismo’s? Neem dan gerust contact met me op. Graag help ik u om een goede keuze te maken.

 

Wilt u even verder kijken? Bekijk hier al mijn agriturismo’s in Italië.

Ontdek mijn agriturismo's in Italie

 Persoonlijk geselecteerd door Margot

 Luxe, comfort en gastvrijheid 

 Een heerlijke plek om te onthaasten en tot rust te komen

Margot Vragen? >>