Agriturismo aan zee in Toscane 

Bent u een liefhebber van zon, zee en strand? Droomt u van een agriturismo aan zee in Toscane? Zoekt u gastvrijheid, sfeer, kwaliteit en uitstraling? Neem dan eens een kijkje naar de agriturismo’s hieronder. Dit zijn slechts een aantal van mijn favoriete agriturismo's in Toscane. Wij hebben er nog meer. Iedere accommodatie heb ik – Margot – persoonlijk bezocht en geselecteerd. Aangezien ik al jaren in Toscane woon, ken ik de agriturismo’s en hun eigenaren goed.

 

Prachtige kust met mooie badplaatsen

Helaas!

Helaas hebben we geen agriturismo beschikbaar die voldoet aan uw criteria.

Wellicht heeft u meer geluk als u uw zoekcriteria wijzigt, bijvoorbeeld:

  • Probeer een andere regio
  • Kies andere reisdata
  • Selecteer een periode van zaterdag tot zaterdag
  • Verwijder sommige faciliteiten

De meest bezochte regio van Italië is Toscane. Dat geldt ook voor liefhebbers van strand en zee. Wij hebben in onze selectie een aantal mooie agriturismo's aan zee óf er vlakbij. De Toscaanse kust is meer dan 270 km lang. Van de prachtige uitgestrekte stranden in de streek Versilia tot de brede zandstranden van de Maremma in zuid Toscane. Er is voor ieder wat wils. Voor wie van rust houdt of juist van gezellige drukte. En ook voor wie graag het authentieke Toscaanse leven ervaart.

 

De ontspanning aan zee en de rust van het platteland

My Italy heeft agriturismo’s in heel Toscane. Een aantal agriturismo's bevinden zich in het binnenland. Allemaal hebben ze een mooi zwembad voor heerlijke verkoeling. Sommige agriturismo’s liggen vlakbij de kust, anderen op een uurtje rijden. Hier kunt u de rust van het platteland combineren met de ontspanning en het vertier van zee en strand. Na een dagje aan zee kunt u heerlijk relaxen bij uw accommodatie.

 

Kindvriendelijke agriturismo 

Gaat u op vakantie met het hele gezin? Wij hebben een aantal kindvriendelijke agriturismo’s geselecteerd waar de kinderen zich geen moment vervelen. Een kindvriendelijke agriturismo heeft altijd een mooi zwembad die geschikt is voor kinderen. Sommige zwembaden hebben een  ondiep gedeelte voor de kleintjes. Ook zijn er agriturismo's met een apart kinderbad. Verder zijn er leuke faciliteiten zoals speeltoestellen, een sportveldje en nog veel meer. Een vakantie met strand én zwembad, voor het hele gezin. Verder heb ik ook in Le MarcheSicilie en Puglia mooie agriturismo's aan zee. 

 

Boek een agriturismo aan zee in Toscane 

Hierboven hebben we een aantal agriturismo’s aan zee in Toscane voor u geselecteerd. Op het rustige platteland en toch vlakbij de kust. Een ideale combinatie, zo horen we vaak van onze gasten. Wilt u graag gratis advies? Mail mij dan gerust.  Ik woon al jaren in Toscane en ken de agriturismo’s en hun eigenaren persoonlijk. 

Wilt u nog even verder kijken? Bekijk dan hier mijn agriturismo’s in Toscane.

Ontdek mijn agriturismo's in Toscane

 Persoonlijk geselecteerd door Margot

 Luxe, comfort en gastvrijheid 

 Een heerlijke plek voor een vakantie bij zee

Margot Vragen? >>