Agriturismo met boerderijdieren in Toscane

Houden uw kinderen veel van dieren? Hieronder vindt u een selectie van agriturismo’s met boerderijdieren in Toscane. Iedere agriturismo heb ik – Margot – persoonlijk bezocht en geselecteerd op gastvrijheid, sfeer en kwaliteit. Een heerlijke vakantie voor het hele gezin! Op mijn website zijn nog meer agriturismo's waar kinderen de boerderijdieren kunnen voeren, aaien en helpen met verzorgen.

 

Het leven op de boerderij

Helaas!

Helaas hebben we geen agriturismo beschikbaar die voldoet aan uw criteria.

Wellicht heeft u meer geluk als u uw zoekcriteria wijzigt, bijvoorbeeld:

  • Probeer een andere regio
  • Kies andere reisdata
  • Selecteer een periode van zaterdag tot zaterdag
  • Verwijder sommige faciliteiten

Een agriturismo met boerderijdieren is een geweldige ervaring. Een vakantie omringd door paarden, schapen, ezels, pony’s, konijnen of kippen. De kinderen kunnen hier het boerenleven ontdekken en omgaan met de dieren. Zo leren ze ook meer van de natuur. Uw kinderen zullen zich bij de agriturismo geen moment vervelen en een onvergetelijke vakantie beleven. Dat horen we vaak van onze gasten die al eens een vakantie in een agriturismo met boerderijdieren doorbrachten. In de regio's SicilieLe Marche en de Dolomieten zijn ook mooie agriturismo's met boerderijdieren.

 

Een manege voor paardenliefhebbers

Een aantal agriturismo’s hebben ook een manege. Hier is het mogelijk om paardrijlessen te volgen, voor zowel beginners als voor gevorderde ruiters. Ook kinderen kunnen bij de manege paardrijlessen volgen en ze mogen helpen met het borstelen van de paarden. Voor ervaren ruiters is het leuk om een excursie in de omgeving te maken. Rijdend door het prachtige landschap in Toscane. 

 

Boek ook een agriturismo met dieren in Toscane

Hierboven zijn een aantal van onze agriturismo’s met dieren in Toscane. Heeft u vragen of wilt u graag gratis advies? Mail mij dan gerust. Ik ken al onze agriturismo’s en de eigenaren persoonlijk. Ik woon hier al twintig jaar en ken de taal en de cultuur dus goed. Inmiddels weet ik ook wat onze gasten leuk en belangrijk vinden. 

Wilt u nog even verder kijken? Bekijk hier al mijn agriturismo’s in Toscane.

Ontdek mijn agriturismo's in Toscane

 Persoonlijk geselecteerd door Margot

 Leuk, levendig en gezellig

 Beleef het Italiaanse plattelandsleven van dichtbij

 

Margot Vragen? >>