Agriturismo bij Volterra

 

Om bij de prachtige, middeleeuwse plaats Volterra te komen kunt u over kronkelige weggetjes een schitterende route rijden. Het uitzicht over het Toscaanse landschap is adembenemend. Wilt u graag een vakantieverblijf in de buurt van Volterra? My Italy heeft een aantal mooie agriturismo’s. Ik – Margot – heb de laatste 10 jaar vele comfortabele en luxe agriturismo’s geselecteerd. Deze heb ik zorgvuldig uitgezocht en daarbij met name gelet op comfort, kwaliteit, gezellige uitstraling en Italiaanse gastvrijheid.

 

Helaas!

Helaas hebben we geen agriturismo beschikbaar die voldoet aan uw criteria.

Wellicht heeft u meer geluk als u uw zoekcriteria wijzigt, bijvoorbeeld:

  • Probeer een andere regio
  • Kies andere reisdata
  • Selecteer een periode van zaterdag tot zaterdag
  • Verwijder sommige faciliteiten

Vakantie op het Toscaanse platteland

Een agriturismo is een landhuis of boerderij met gerenoveerde, luxe accommodaties. Dat kunnen sfeervolle appartementen in een landhuis zijn of comfortabele kamers in een b&b of zelfs een privé villa. De meeste agriturismo’s maken hun eigen olijfolie en wijn en sommigen verbouwen groenten en graan. Vakantie in een agriturismo betekent genieten van de natuur op het Italiaanse platteland, omringd door heuvels, cipressen, graanvelden, wijngaarden en olijfbomen. Soms moet u een eindje over een onverharde weg om bij de agriturismo te komen maar de bestemming en het uitzicht maken dit de moeite waard!

 

Volterra als vakantieverblijf

Volterra is een gezellige, middeleeuwse plaats en ligt boven de vallei van Cecina. U kunt hier genieten van prachtige eeuwenoude gebouwen en smalle straatjes. Buiten het centrum liggen resten van een Romeins amfitheater, een echte aanrader. Volterra heeft sfeervolle restaurants, bars en terrasjes. Bij Osteria Fornelli kunt u heerlijke Toscaanse gerechten krijgen. Doordat het dorp op een heuvel ligt heeft u een prachtig uitzicht op het landschap met de vele graanvelden en olijfgaarden. De schitterende route naar Volterra is volop genieten en perfect om onderweg bij kleine dorpjes te stoppen voor de mooiste foto’s.

 

Een agriturismo in de buurt van Volterra

In de omgeving van Volterra heb ik een aantal comfortabele agriturismo’s voor u uitgezocht. Het zijn voornamelijk kindvriendelijke agriturismo’s voor families. Kinderen hebben er alle ruimte om heerlijk te spelen. Sommige agriturismo’s organiseren gezamenlijke diners met lokale specialiteiten. In drie kwartier rijden bereikt u de zee en de lange zandstranden van Castagneto Carducci en Cecina.

 

Persoonlijk door Margot geselecteerd

Iedere agriturismo op mijn site heb ik persoonlijk een bezoek gebracht en met zorg geselecteerd.

Wilt u wat meer weten of heeft u vragen? Aarzel dan niet om mij te mailen. Aangezien ik al ruim 10 jaar in Toscane woon ben ik goed bekend met de taal en de cultuur. Ook de eigenaren van de agriturismo’s ken ik persoonlijk. U kunt dus op mijn zorgvuldige selectie vertrouwen. Boek uw vakantie bij een agriturismo in de omgeving van Volterra.

Heeft u ook interesse in een andere plaats? Neem dan eens een kijkje bij mijn agriturismo’s in de buurt van Siena en Florence.

 

Ontdek alle agriturismo's in Toscane

Margot Vragen? >>