Agriturismo in mooi Toscane

 

Droomt u van vakantie vieren in een gastvrije agriturismo in Toscane? In deze regio zijn meer dan 5.000 accommodaties. Maar de kwaliteit is niet overal hetzelfde. Hoe kunt u tóch de juiste keuze maken? Ik – Margot – heb voor u de 100 mooiste agriturismo’s van Toscane geselecteerd. De agriturismo’s die ik aanbied, heb ik persoonlijk bezocht en met zorg geselecteerd op gastvrijheid, sfeer en kwaliteit.

 

Helaas!

Helaas hebben we geen agriturismo beschikbaar die voldoet aan uw criteria.

Wellicht heeft u meer geluk als u uw zoekcriteria wijzigt, bijvoorbeeld:

  • Probeer een andere regio
  • Kies andere reisdata
  • Selecteer een periode van zaterdag tot zaterdag
  • Verwijder sommige faciliteiten

Toscane, een veelzijdige regio

Toscane is een prachtige regio. Het schitterende heuvellandschap, de kenmerkende cipressen, de pittoreske middeleeuwse dorpjes. En natuurlijk de beroemde cultuur steden als Florence, Siena en Volterra. In Toscane zijn er ook vele mooie, brede stranden.

 

Vakantie vieren in een agriturismo

Zoekt u een vakantieverblijf om te ontspannen op het rustige platteland omringd door de natuur. Dan is een agriturismo wat u zoekt! Een comfortabele accommodatie in een gerestaureerde boerderij. Zoals een luxe appartement, een statige villa of een sfeervolle kamer in een B&B. Bijna alle agriturismo’s hebben een mooi zwembad. Een aantal hebben ook een eigen restaurant waar u kunt genieten van heerlijke lokale gerechten, wijnen en huisgemaakte producten. Gaat u op vakantie met kleine kinderen? Kies dan voor een kindvriendelijke agriturismo.

 

In de heuvels of aan de kust 

Ik heb de mooiste agriturismo's in heel Toscane. Een aantal liggen vlakbij zee. Anderen liggen meer landinwaarts of in de heuvels. Ook hebben we agriturismo’s bij Florence, Volterra, Pisa, Lucca, Siena en San Gimignano.

 

Wijnroute in Toscane

In Toscane worden heerlijke wijnen gemaakt. Wilt u de lekkerste wijnen proeven? Rijd dan eens één van de vele wijnroutes in Toscane. Bijvoorbeeld de Strada del Vino in de Chiantistreek, het bekendste wijngebied van Toscane. Hier wordt de Chianti Classico gemaakt. Deze wijn is te herkennen aan de zwarte haan op de hals van de fles. Rondom San Gimignano kunt u de heerlijke Vernaccia proeven, een zalige witte wijn. In het gebied van Montepulciano wordt de Vino Nobile di Montepulciano verbouwd. Langs de kust van Toscane ligt de Strada del Vino e dell’Olio Costa degli Etruschi. Hier vindt u onder andere de beroemde Sassicaia wijn.

 

Vraag gerust om advies

Heeft u behoefte aan wat advies? Neem dan gerust even contact met mij op. Ik woon inmiddels al 20 jaar in Italië, waarvan 10 jaar in de regio Toscane. Ik ken de cultuur, de taal en de streek dan ook zeer goed. Ik heb trouwens agriturismo’s door heel Italië. In regio's zoals Sicilie, Le Marche, Piemonte, het Comomeer en het Gardameer. Deze agriturismo's heb ik ook allemaal persoonlijk bezocht en geselecteerd. Vertrouw dus gerust op mijn advies.

P.S. Aangezien ik alleen de mooiste agriturismo's geselecteerd heb, zijn ze al gauw volgeboekt. Met name in de zomermaanden.

 

Dus zoekt u een agriturismo in Toscane? Wacht dan niet te lang!

Kies uw ideale agriturismo in Toscane en boek online 

 Persoonlijk geselecteerd door Margot

 Luxe, comfort en gastvrijheid

 Rust en ruimte, dorpjes en water

 

Margot Vragen? >>