Deco

Wie is My Italy?

Bent u op zoek naar een mooie agriturismo in Toscane of ergens anders in Italië maar ziet u door de bomen het bos niet meer? Dan bent u bij mij aan het juiste adres! Op deze site vindt u mijn selectie van bijzondere agriturismo's in Toscane en andere regio's van Italie. Inmiddels hebben al meer dan 20.000 gasten vertrouwd op mijn selectie bij de keuze voor hun vakantie in Italie!

Wonen op een agriturismo in Toscane

Ik woon zelf ruim 15 jaar in Italie waarvan de laatste 8 jaar op een agriturismo in Toscane en ben altijd op zoek naar mooie agriturismo's waar u gastvrij wordt ontvangen. Als geen ander weet ik dus waar een goede agriturismo aan zou moeten voldoen. Ik bezoek de agriturismo's dan ook echt allemaal persoonlijk, om eerst zelf te ervaren hoe u als gast zult worden ontvangen.

De nummer 1 in agriturismo in Italië

Een agriturismo die tijdens mijn bezoek niet voldoet aan mijn wensen en criteria, komt dus ook niet op mijn site. En dat zijn er meer dan u denkt, want om op de site van My Italy te komen heb ik de lat voor de agriturismo's erg hoog gelegd.

Daarom is My Italy ook de absolute nummer 1 in agriturismo en bied ik u alleen de mooiste agriturismo's in Toscane en de rest van Italie.

Ciao, Margot Butterfly

Deco

Margot Vragen? >>