Agriturismo in Marche


Deco

 

 

Marche (soms ook De Marken of Le Marche genoemd) is een regio in Italië die gelegen is tussen Umbrië en de Adriatische Zee. Deze regio wordt ook wel eens het best bewaarde geheim van Italië genoemd en dat is zeker niet zonder reden. Deze streek biedt naast ongerepte natuur ook prachtige bergen, mooie strand en betoverende dorpjes. In dit gebied worden volop wijn, groenten, fruit en olijfolie geproduceerd. Tijdens uw verblijf in een agriturismo in Le Marche kunt u hier natuurlijk volop van genieten!

 

De mooiste agriturismo’s in Le Marche

Ik heb voor u een selectie van mijn favoriete agriturismo’s in Le Marche gemaakt. Omdat ik ze allemaal zelf bezocht heb, kan ik u precies vertellen aan welke criteria ze voldoen. Sowieso heeft elke agriturismo in Le Marche een zwembad. Daarnaast zijn er diverse andere faciliteiten die verschillen per accommodatie. Denk aan een speeltuintje, een restaurant, dieren, mogelijkheid van ontbijt, wifi en airconditioning. Op sommige agriturismo’s in Le Marche zijn huisdieren toegestaan. Uw hond kan dus indien gewenst met u mee op vakantie.

 

Agriturismo in Le Marche boeken

Spreekt het ervaren van het echte, Italiaanse leven u wel aan, boek dan gerust een verblijf op één van de agriturismo’s op mijn site. Twijfelt u tussen de prachtige accommodaties die ik u graag aanbied, dan mag u mij altijd om advies vragen. Ik help u met alle plezier bij het kiezen van de juiste agriturismo in Le Marche. Bovendien heb ik agriturismo’s in heel Italië geselecteerd, dus via My Italy Selection vindt u altijd een vakantie accommodatie naar wens.

 

 

Door Margot DeKruif

 

Deco
Margot Mail met Margot >>