Agriturismo aan het Comomeer of Gardameer

 

Wilt u graag op vakantie naar één van de Noord-Italiaanse meren? Houdt u van de levendige gezelligheid maar wilt u wel een rustige accommodatie? Dan is één van de agriturismo’s van My Italy aan het Gardameer of Comomeer een goede keuze! Deze agriturismo’s zijn landelijk gelegen en toch vlakbij de meren, de strandjes en de leuke dorpen met restaurantjes, terrasjes en winkels. Ik – Margot – heb zorgvuldig de mooiste agriturismo’s voor u geselecteerd, u kunt dus op mijn advies vertrouwen.


Omschrijving van een agriturismo

Helaas!

Helaas hebben we geen agriturismo beschikbaar die voldoet aan uw criteria.

Wellicht heeft u meer geluk als u uw zoekcriteria wijzigt, bijvoorbeeld:

  • Probeer een andere regio
  • Kies andere reisdata
  • Selecteer een periode van zaterdag tot zaterdag
  • Verwijder sommige faciliteiten

Een agriturismo is een landhuis of boerderij met kamers of appartementen. Deze zijn gerenoveerd en omgetoverd tot een luxe villa, een elegante bed & breakfast of een gerestaureerd herenhuis. De meeste agriturismo’s houden zich nog bezig met het produceren van olijfolie of wijn en sommigen ook met jam, kaas en honing. Vakantie in een agriturismo is dus een verblijf midden in de natuur, omringd door bergen of heuvels, olijfbomen en wijngaarden. Een heerlijke plek voor een relaxte en gezellige Italiaanse vakantie.


Water, dorpjes, ruimte en rust

In Noord-Italië bevinden zich de allermooiste meren van Europa. Ik ga er zelf ook elke zomer op vakantie en geniet er met volle teugen! Tijdens deze jaren heb ik een mooie selectie gemaakt van een aantal agriturismo’s aan het bruisende Gardameer en het charmante Comomeer. Deze agriturismo’s zijn dan ook zeer gevraagd want u heeft hier alles voor een heerlijke vakantie: water, dorpjes, ruimte en rust.
Vrijwel alle agriturismo’s aan deze meren hebben een mooi zwembad. Een aantal agriturismo’s hebben ook een eigen restaurant waar lokale gerechten bereid worden. Een ideaal verblijf voor uw vakantie! En voor uitstapjes zijn de dorpen, de stranden en het meer vlakbij.

Bekijk onze kaart en klik op de agriturismo’s


Een persoonlijke selectie van Margot

Ik heb iedere agriturismo op mijn site persoonlijk bekeken en vooral gelet op luxe, kwaliteit en comfort. Ook de Italiaanse gastvrijheid en een gezellige sfeer mag niet ontbreken. Alleen de allerbeste agriturismo’s worden door mij geselecteerd. U hoeft dus alleen nog maar te beslissen waar u op vakantie wilt.
Kies uw favoriete agriturismo aan het Gardameer of Comomeer.
Welk soort agriturismo heeft uw voorkeur? Een kindvriendelijke agriturismo of een agriturismo met restaurant? Neem dan een kijkje op de kaart waar al mijn agriturismo’s aan de meren te vinden zijn. Heeft u vragen of wensen? Laat het mij weten, ik zal u graag helpen.


Zoekt u een agriturismo aan de Italiaanse Meren? Reserveer vandaag nog!

Kies uw favoriete agriturismo en boek online

 Persoonlijk geselecteerd door Margot

 Luxe, comfort en gastvrijheid

 Rust en ruimte, dorpjes en water

Margot Vragen? >>